PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 96/2005 • 6. Ostali vitamini, provitamini i kemijski slične tvari s učinkom sličnim vitaminima;
NN 96/2005 • 12. Ostali dodaci za koje je određena najveća dozvoljena količina (arome i mirisna sredstva, emulgatori, stabilizatori, sredstva za zgušnjavanje i želiranje, konzervansi, veziva pri proizvodnji peleta, sredstva za sprječavanje stvaranja gruda, koagulanti, regulatori kiselosti i adsorbensi mikotoksina i radionuklida).
NN 96/2005 • Proizvodi koji su posredni ili neposredni izvor bjelančevina proizvedeni po propisanim tehničko tehnološkim postupcima:
NN 96/2005 • 1. Bjelančevine, dobivene iz mikroorganizama, koji pripadaju skupinama bakterija, kvasaca, algi i gljivica – svi iz grupe osim podgrupe kvasnica, uzgojenih na supstratu biljnog ili životinjskog podrijetla;
NN 96/2005 • 2) Proizvođači koji hranu za životinje proizvode ili skladište u gospodarskoj cjelini u čijem krugu se nalazi stočarski objekt/farma ne smiju je stavljati na tržište odnosno iznositi izvan kruga gospodarske cjeline.
NN 96/2005 • 3) Obiteljska gospodarstva koja proizvode hranu za životinje isključivo za vlastite potrebe ne smiju je iznositi izvan kruga obiteljskog gospodarstva.
NN 96/2005 • IV. Uvjeti kojima moraju udovoljavati objekti za proizvodnju i skladištenje
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 96/2005 • 2) Objekti iz stavka 1. ovoga članka moraju biti projektirani i izgrađeni od čvrstog građevinskog materijala, a prostorije izolirane od vlage te zaštićene od ulaska kukaca, ptica i glodavaca, uređene tako da se mogu učinkovito čistiti i dezinficirati te tako smanjiti rizik od kontaminacije, unakrsne kontaminacije te drugog štetnog učinka na higijensku ispravnost i kakvoću proizvoda.
NN 96/2005 • 3) Pojedine proizvodne jedinice moraju biti međusobno funkcionalno povezane.
NN 96/2005 • 4) Objekti iz stavka 1. ovoga članka moraju se opskrbljivati vodom iz javne vodovodne mreže ili iz izvora koji osigurava potrebne količine higijenski ispravne vode, koja po kakvoći odgovara tehnološkom postupku proizvodnje.
NN 96/2005 • 6) Otpadne vode moraju se ispuštati u javnu kanalizacijsku mrežu ili u sanitarno ispravan taložnik.
NN 96/2005 • 7) Higijenski neispravna hrana za životinje te otpaci nastali u postupku proizvodnje i pakiranja moraju se odlagati u prikladnim spremnicima, na za to prilagođeno mjesto na način da se spriječi daljnja kontaminacija.
NN 96/2005 • 9) U svim prostorijama mora biti osigurano primjereno osvjetljenje.
NN 96/2005 • 10) Na svim ulaznim vratima prostorija u sastavu objekta moraju biti istaknuti natpisi s namjenom njihovog korištenja.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 56/01, Broj 35/94,
Broj 61/06, Broj 12/01,
Broj 26/93, Broj 113/08
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA