PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-b-dodatnu-izobrazbu-koja-qyft NN 99/2007

• 3. Praktična izobrazba iz točke 2. podtočke (a) ovoga Dijela mora se održavati u klaonicama i rasjekavaonicama pod nadzorom službenoga veterinara te na gospodarstvima i u drugim odgovarajućim objektima.


Stranica 2007-10-99-2947 NN 99/2007

• 5. Izobrazba za službene pomoćnike mora obuhvaćati sljedeća područja, a ispitima se moraju potvrditi stečena znanja iz tih područja:


Internet NN 99/2007

• – poznavanje s organizacijom poljoprivredne industrije, metodama proizvodnje, međunarodnim prometom itd.,


Internet stranice NN 99/2007

• – temeljno znanje o bolestima, naročito o zoonozama – virusima, bakterijama, parazitima itd.,


Internet stranice NN 99/2007 • – zahtjevi zaštite okoliša – u zgradama, na farmama i općenito,
Internet stranice NN 99/2007 • – posjeti različitim vrstama gospodarstava u kojima se primjenjuju različite uzgojne metode,
Internet stranice NN 99/2007 • – poznavanje s organizacijom rada mesne industrije, metodama proizvodnje, međunarodnom trgovinom i tehnologijom klanja životinja i rasijecanja mesa,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 99/2007
• – sustav HACCP i revizija postupaka koji se temelje na sustavu HACCP,

Poslovne stranice NN 99/2007
• – dobrobit životinja pri istovaru nakon prijevoza i u klaonici,

Servis NN 99/2007 • – osnovna znanja o anatominji i fiziologiji zaklanih životinja,
Glasnik NN 99/2007 • – poznavanje metoda i postupaka klanja, pregleda, pripreme, pakiranja, ambalažiranja i prijevoza svježeg mesa,
Novo NN 99/2007 • – utvrđivanje životinjske vrste pregledavanjem tipičnih dijelova životinje,
Poslovi NN 99/2007 • – kontrola higijene, uključujući reviziju dobre higijenske prakse i postupke koji se temelje na sustavu HACCP,
Poticaji NN 99/2007 • 6. Službeni pomoćnici moraju redovitim sudjelovanjem u aktivnostima stalnog obrazovanja i praćenjem stručne literature osuvremenjivati svoje znanje i biti u tijeku najnovijih dostignuća. Službeni pomoćnik mora, kad god je to moguće, svake godine sudjelovati u aktivnostima stalnog obrazovanja.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 43/06, Broj 84/06, Broj 68/03, Broj 22/06, Broj 56/05, Broj 121/03


LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA Pregled