PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 99/2007 • (d) načela, pojmovi i metode dobre proizvođačke prakse i upravljanja kakvoćom;
NN 99/2007 • (f) promidžba i primjena načela higijene i zdravstvene ispravnosti hrane (dobra higijenska praksa);
NN 99/2007 • (h) načela, pojmovi i metode sustava HACCP i njegova primjena u cijelom lancu proizvodnje hrane;
NN 99/2007 • (i) sprečavanje i suzbijanje opasnosti za zdravlje ljudi koje se prenose hranom;
NN 99/2007 • (n) načela suvremenih metoda ispitivanja i njihova primjena u dijagnostici;
NN 99/2007 • (o) informacijska i komunikacijska tehnologija u okviru veterinarskog javnog zdravstva;
NN 99/2007 • (s) dobrobit životinja u fazi proizvodnje, prijevoza i klanja;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 99/2007 • 2.1. Kandidati mogu steći potrebno znanje u sklopu svog temeljnog veterinarskog obrazovanja ili kroz izobrazbu ili stručno iskustvo stečeno nakon dobivanja diplome veterinara. Nadležno tijelo može predvidjeti različite ispite kako bi se uzeli u obzir različiti profili kandidata. Međutim, ako nadležno tijelo ima zadovoljavajuće dokaze da je kandidat stekao sve potrebno znanje tijekom svog sveučilišnog obrazovanja ili tijekom stalnog obrazovanja kojim se stječe diploma o završenom poslijediplomskom studiju, ono ne mora zahtijevati polaganje ispita.
NN 99/2007 • 3. Veterinar mora imati sposobnost za multidisciplinarnu suradnju.
NN 99/2007 • 4. Pored toga, svaki službeni veterinar mora, prije nego počne raditi samostalno, steći praktična znanja tijekom probnog rada u trajanju od najmanje 200 sati. U tom razdoblju službeni veterinar radi pod nadzorom službenog veterinara u klaonicama, rasjekavaonicama i na gospodarstvima. Izobrazba se mora naročito odnositi na revizije sustava upravljanja sigurnošću hrane.
NN 99/2007 • 6. Veterinari koji su već imenovani službenim veterinarima moraju posjedovati odgovarajuće znanje iz područja navedenih u točki 2. ovoga Dijela Prema potrebi, to znanje moraju steći u okviru stalnog obrazovanja koje određuje nadležno tijelo.
NN 99/2007 • 7. Bez obzira na točke 1. do 6. ovoga Dijela, nadležno tijelo može imenovati službene veterinare s nepunim radnim vremenom koji su odgovorni za veterinarske preglede u malim subjektima u poslovanju s hranom.
NN 99/2007 • 2. Nadležno tijelo organizira provedbu ispita. Da bi mogli pristupiti ispitu, kandidati moraju dokazati da su završili:
NN 99/2007 • (a) najmanje 500 sati teoretske izobrazbe i najmanje 400 sati praktične izobrazbe iz područja koja su navedena u točki 5. ovoga Dijela; i
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 112/04, Broj 91/96,
Broj 132/00, Broj 4/00,
Broj 4/03, Broj 123/09
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA