PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-b-kemijski-potpuno-obradjeni-vrcy NN 75/2006

• c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70°C;


Stranica 2006-07-75-1779 NN 75/2006

• s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;


Internet NN 75/2006

• e) trofeji divljih životinja kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, papaka, pandži ili zubi i koji su bili dezinficirani sredstvom odobrenim od nadležnog tijela države izvoznice, naročito upotrebom peroksida kod trofeja koji sadrže kosti,


Internet stranice NN 75/2006

• s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi.


Internet stranice NN 75/2006
• – hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajnih konzervi;

Internet stranice NN 75/2006
• – proizvoda od mesa svinja u kojima je tijekom obrade u cijelom proizvodu postignuta temperatura od minimalno 70°C;

Internet stranice NN 75/2006 • – termički neobrađenih šunki težine od najmanje 5,5 kg koje su podvrgnute prirodnoj fermentaciji i zrenju najmanje 9 mjeseci i u kojima je:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 75/2006 • – hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajnih konzervi.
Poslovne stranice NN 75/2006 • Uz pošiljke navedene u točki IV. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u državama odnosno dijelovima država navedenim u Prilozima III. i IV., koji su sastavni dio ove Naredbe:
Pregledi NN 75/2006 • – proizvoda od mesa svinja u kojima je tijekom obrade u cijelom proizvodu postignuta temperatura od minimalno 80 °C.
Glasnik NN 75/2006 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani ulaska u Republiku Hrvatsku domaćih i divljih svinja i njihovih proizvoda radi sprječavanja unošenja klasične svinjske kuge (»Narodne novine« br. 44/06.).
Novo NN 75/2006 • – Slovačka Republika – regije: Banska Bystrica, Banovce nad Bebravou, Hlohovec, Ilava, Komarno, Krupina, Lucenec, Levice, Nitra, Nove Mesto nad Vahom, Nove Zamky, Partizanske, Prievidza, Rimavska Sobota, Topolžčany, Zarnovica, Ziar nad Hronom i Zvolen.
Poslovi NN 75/2006 • O ZABRANI UVOZA U REPUBLIKU HRVATSKU I PROVOZA PREKO PODRUČJA REPUBLIKE HRVATSKE DOMAĆIH I DIVLJIH SVINJA I NJIHOVIH PROIZVODA IZ NJEMAČKE RADI SPRJEČAVANJA UNOŠENJA KLASIČNE SVINJSKE KUGE
Poticaji NN 75/2006 • 1) Radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku klasične svinjske kuge zabranjuje se uvoz i provoz iz Njemačke u Republiku Hrvatsku sljedećih pošiljaka:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 26/08, Broj 136/03, Broj 155/09, Broj 15/05, Broj 49/05, Broj 126/07


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled