PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-enoloski-i-proizvodni-postupci-igoa NN 2/2005

• – centrifugiranje i filtracija, bez ili sa inertnim sredstvima za filtriranje uz uvjet da nema nepoželjnih ostataka u proizvodu;


Stranica 2005-01-2-17 NN 2/2005

• Enološki i proizvodni postupci koji se mogu koristiti u proizvodnji masulja, mošta, vina i drugih proizvoda od grožđa i vina su sljedeći:


Internet NN 2/2005

• 1. kod suhih vina, u količini do 5%, korištenje nerazrijeđenog, zdravog i svježeg vinskog taloga, koji sadrži kvasce iz nedavne vinifikacije suhih vina;


Internet stranice NN 2/2005

• 4. centrifugiranje i filtracija, bez ili sa inertnim sredstvima za filtriranje uz uvjet da nema nepoželjnih ostataka u proizvodu;


Internet stranice NN 2/2005
• 7. korištenje sumpornog dioksida, kalijevog bisulfita i kalijevog metabisulfita;

Internet stranice NN 2/2005
• 8. korištenje sorbinske kiseline i kalijeva sorbata pod uvjetom da konačni sadržaj sorbinske kiseline u proizvodu ne prelazi 200 mg/L;

Internet stranice NN 2/2005 • 11. korištenje vinske kiseline za dokiseljavanje pod uvjetima utvrđenim u člancima 16. i 17. ovog Pravilnika;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 2/2005 • 13. bistrenje s jednim ili više navedenih sredstava za enološku upotrebu:
Poslovne stranice NN 2/2005 • – jestivom želatinom, ribljim mjehurom (morunji mjehur), kazeinom, i kalijevim kazeinatom, albuminom iz jaja i/ili mliječnim albuminom (Lactoalbumin), bentonitom silicijevim dioksidom u obliku gela ili koloidne otopine, kaolinom, taninom, pektolitičkim enzimima, enzimatskim preparatima betaglukanaze;
Pregledi NN 2/2005 • 16. obrada djelomično prevrelog mošta, bijelih i ružičastih vina s kalijevim ferocijanidom, obrada crvenih vina s kalijevim ferocijanidom i kalcijevim fitatom;
Glasnik NN 2/2005 • 20. korištenje kalcijevog ili kalijevog fitata u proizvodnji pjenušavih vina klasičnom metodom;
Novo NN 2/2005 • 22. dodavanje tiamina i amonijevih soli temeljnim vinima u proizvodnji pjenušavih vina;
Poslovi NN 2/2005 • 24. korištenje kalijevog bitartarata i kalcijevog tartarata radi pospješivanja izlučivanja tartarata;
Poticaji NN 2/2005 • 25. korištenje bakrenog sulfata radi uklanjanja pogrešaka u mirisu i okusu vina;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 13/90, Broj 118/08, Broj 79/07, Broj 128/99, Broj 11/91, Broj 13/02


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled