PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 2/2005 • – centrifugiranje i filtracija, bez ili sa inertnim sredstvima za filtriranje uz uvjet da nema nepoželjnih ostataka u proizvodu;
NN 2/2005 • Enološki i proizvodni postupci koji se mogu koristiti u proizvodnji masulja, mošta, vina i drugih proizvoda od grožđa i vina su sljedeći:
NN 2/2005 • 1. kod suhih vina, u količini do 5%, korištenje nerazrijeđenog, zdravog i svježeg vinskog taloga, koji sadrži kvasce iz nedavne vinifikacije suhih vina;
NN 2/2005 • 4. centrifugiranje i filtracija, bez ili sa inertnim sredstvima za filtriranje uz uvjet da nema nepoželjnih ostataka u proizvodu;
NN 2/2005 • 7. korištenje sumpornog dioksida, kalijevog bisulfita i kalijevog metabisulfita;
NN 2/2005 • 8. korištenje sorbinske kiseline i kalijeva sorbata pod uvjetom da konačni sadržaj sorbinske kiseline u proizvodu ne prelazi 200 mg/L;
NN 2/2005 • 11. korištenje vinske kiseline za dokiseljavanje pod uvjetima utvrđenim u člancima 16. i 17. ovog Pravilnika;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 2/2005 • 13. bistrenje s jednim ili više navedenih sredstava za enološku upotrebu:
NN 2/2005 • – jestivom želatinom, ribljim mjehurom (morunji mjehur), kazeinom, i kalijevim kazeinatom, albuminom iz jaja i/ili mliječnim albuminom (Lactoalbumin), bentonitom silicijevim dioksidom u obliku gela ili koloidne otopine, kaolinom, taninom, pektolitičkim enzimima, enzimatskim preparatima betaglukanaze;
NN 2/2005 • 16. obrada djelomično prevrelog mošta, bijelih i ružičastih vina s kalijevim ferocijanidom, obrada crvenih vina s kalijevim ferocijanidom i kalcijevim fitatom;
NN 2/2005 • 20. korištenje kalcijevog ili kalijevog fitata u proizvodnji pjenušavih vina klasičnom metodom;
NN 2/2005 • 22. dodavanje tiamina i amonijevih soli temeljnim vinima u proizvodnji pjenušavih vina;
NN 2/2005 • 24. korištenje kalijevog bitartarata i kalcijevog tartarata radi pospješivanja izlučivanja tartarata;
NN 2/2005 • 25. korištenje bakrenog sulfata radi uklanjanja pogrešaka u mirisu i okusu vina;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 13/90, Broj 118/08,
Broj 79/07, Broj 128/99,
Broj 11/91, Broj 13/02
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA