PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 2/2005 • – 160 mg/L kod crnih vina, od toga slobodnog najviše do 30 mg/L;
NN 2/2005 • Iznimno od stavka 1. ovog članka ukupni sadržaj sumpornog dioksida kod vina sa ostatkom šećera većim od 5 g/L, izraženo kao invertni šećer, može biti:
NN 2/2005 • – 210 mg/L kod crnih vina, od toga slobodnog najviše do 40 mg/L,
NN 2/2005 • – 260 mg/L kod ružičastih i bijelih vina, od toga slobodnog najviše do 50 mg/L;
NN 2/2005 • – 400 mg/L , od toga slobodnog najviše 70 mg/L kod vina sa oznakom izborna berba bobica, izborna berba prosušenih bobica i ledeno vino.
NN 2/2005 • Hlapiva kiselost, izražena kao octena kiselina, u proizvodima u prometu ne smije biti veća od:
NN 2/2005 • – 1,2 g/L u crnim vinima, u vinima kasne berbe i vinima izborne berbe;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 2/2005 • Navedene granice hlapive kiselosti iz stavka 1. ovog članka odnose se na sve proizvode od grožđa proizvedenog u Republici Hrvatskoj.
NN 2/2005 • Iznimno od odredbe stavka 1. ovog članka, hlapiva kiselost može biti veća, kod vina s ukupne alkoholne jakosti veće od 13 vol %.
NN 2/2005 • Dopušteni urod po hektaru izražen u količini grožđa u kilogramima, mošta ili vina u hektolitrima, za pojedine proizvodne zone, određuje se posebno za svaku kategoriju vina s oznakom kontroliranog zemljopisnog podrijetla.
NN 2/2005 • Dopušteni urod po hektaru za vina s oznakom kontroliranog zemljopisnog podrijetla, obzirom na kategoriju kakvoće i zonu proizvodnje je:
NN 2/2005 • U proizvodnji vina dopušteni su randmani, računajući nakon prvog pretoka kako slijedi:
NN 2/2005 • – ugljični dioksid (prirodna pjenušava, biser i gazirana vina, tlak u barima pri 20 °C);
NN 2/2005 • – u analizu po potrebi mogu biti uključeni i drugi parametri sastojaka bitnih za ispitivano vino, a sukladno odredbama Pravilnika o fizikalno-kemijskim metodama analize mošta, vina i drugih proizvoda od grožđa i vina te voćnih vina;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 144/05, Broj 11/96,
Broj 107/09, Broj 68/07,
Broj 92/08, Broj 34/91
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA