PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-h-ribe-i-druge-xxkj NN 56/2006

• (i) svježi nusproizvodi od ribe iz objekata za obradu i preradu ribe;


Stranica 2006-05-56-1347 NN 56/2006

• (k) krv, kože, papci, perje, vuna, rogovi, dlaka i krzno od životinja koje nisu pokazivale kliničke znakove bilo koje bolesti koja se preko tih proizvoda može prenijeti na ljude ili životinje; i


Internet NN 56/2006

• (l) ugostiteljski otpad osim onoga opisanog u članku 4. stavku 1. točki (e) ovoga Pravilnika.


Internet stranice NN 56/2006

• 2) Materijal Kategorije 3 mora se označiti, sakupljati i prevoziti u skladu sa člankom 7. ovoga Pravilnika, a ukoliko u člancima 23. i 24. ovoga Pravilnika nije drugačije propisano, mora se:


Internet stranice NN 56/2006
• (b) preraditi u objektu za toplinsku preradu, odobrenom u skladu sa člankom 13. ovoga Pravilnika, uz uporabu neke od metoda prerade od 1 do 5 iz Dodatka V. Poglavlja III. ovoga Pravilnika, te tako dobiveni materijal trajno obilježiti, a gdje je to izvedivo treba ga obilježiti neugodnim mirisom u skladu s DodatkomVI. Poglavljem I. ovoga Pravilnika, i uništiti spaljivanjem ili kombiniranim spaljivanjem u skladu s odredbama članka 12. ovoga Pravilnika ili na odlagalištu otpada u skladu s posebnim propisom;

Internet stranice NN 56/2006
• (c) toplinski preraditi u objektu odobrenom u skladu sa člankom 17. ovoga Pravilnika;

Internet stranice NN 56/2006 • (d) preraditi u objektu odobrenom u skladu sa člankom 18. ovoga Pravilnika;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 56/2006 • (f) preraditi u objektu za proizvodnju bioplina ili za proizvodnju komposta, odobrenom u skladu sa člankom 15. ovoga Pravilnika;
Poslovne stranice NN 56/2006 • (g) u slučaju ugostiteljskog otpada iz stavka 1. točke (l) ovoga članka, preraditi u objektu za proizvodnju bioplina ili za proizvodnju komposta u skladu s posebnim propisom;
Pregledi NN 56/2006 • (h) u slučaju materijala ribljeg podrijetla, silirati ili kompostirati u skladu s posebnim propisom; ili
Glasnik NN 56/2006 • 3) Privremeno uskladištenje nusproizvode životinjskog podrijetla Kategorije 3 obavlja se samo u objektima odobrenim u skladu sa člankom 10. ovoga Pravilnika.
Novo NN 56/2006 • (a) najmanje dvije prostorije s uređajima za hlađenje, za privremeno čuvanje, te dovoljan broj propisno označenih spremnika. U tom slučaju se dozvoljava čuvanje i hlađenje materijala Kategorija 1 i 2 u jednoj prostoriji, a tada se cjelokupna količina nusproiozvoda životinjskog podrijetla u toj prostoriji proglašava materijalom Kategorije 1. Materijal Kategorije 3 se mora čuvati i ohladiti na propisanu temperaturu u drugoj fizički odvojenoj prostoriji sa zasebnim ulazom,
Poslovi NN 56/2006 • (c) ukoliko se u objektu nusproizvodi životinjskog podrijetla razvrstavaju u materijal Kategorije 1, 2 i 3, tada se moraju koristiti tri fizički odvojene prostorije s uređajima za hlađenje i dovoljnim brojem propisno označenih spremnika.
Poticaji NN 56/2006 • 2) Drugi proizvođači nusproizvoda životinjskog podrijetla trebaju za prihvat, odnosno privremeno uskladištenje koristiti prostorije s uređajima za hlađenje ili hladnjake dovoljnog kapaciteta. Nusproizvode treba stavljati u čiste nepropusne posude ili plastične vreće.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 34/93, Broj 61/04, Broj 133/06, Broj 112/04, Broj 34/93, Broj 63/07


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled