PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-konzerve-od-usitnjenog-mesa-bkao NN 1/2007

• – sadržaj konzerve mora biti homogen i kompaktan tako da se može narezivati, odnosno ne smije biti maziv;


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• – miris i okus treba biti svojstven proizvodu, a boja postojana;


Internet NN 1/2007

• (1) Mesni doručak je proizvod od različitih vrsta mesa, strojno otkoštenog mesa, masnog i vezivnog tkiva i iznutrica različitog stupnja usitnjenosti te dodatnih sastojaka.


Internet stranice NN 1/2007

• (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 12%.


Internet stranice NN 1/2007
• (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 10%.

Internet stranice NN 1/2007
• (1) Kobasice u konzervi se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivom hrenovke u konzervi ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.

Internet stranice NN 1/2007 • (2) Proizvodi iz stavka 1. ovoga članka i druge vrste kobasica u konzervi moraju, osim zahtjeva propisanih za kategoriju konzervi, udovoljavati i zahtjevima koji su ovim Pravilnikom propisani za odgovarajući proizvod iz kategorije kobasica.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 1/2007 • (2) Proizvodi iz stavka 1. ovoga članka moraju, osim zahtjeva propisanih za kategoriju konzervi, udovoljavati i zahtjevima koji su ovim Pravilnikom propisani za paštete.
Poslovne stranice NN 1/2007 • (3) Namazi u konzervi moraju sadržavati minimalno 3% bjelančevina mesa.
Pregledi NN 1/2007 • (1) Jela u konzervi su proizvodi od različitih vrsta mesa, strojno otkoštenog mesa, sa ili bez kosti, masnog i vezivnog tkiva, iznutrica i proizvoda od mesa različitog stupnja usitnjenosti te dodatnih sastojaka.
Glasnik NN 1/2007 • (3) Količina mesa, odnosno iznutrica, odnosno proizvoda od mesa u gotovom proizvodu mora biti minimalno 20%.
Novo NN 1/2007 • (4) Proizvodi koji sadrže minimalno 3% mesa i/ili iznutrica i/ili proizvoda od mesa u gotovom proizvodu deklariraju se kao jela od povrća ili drugih proizvoda s mesom, odnosno iznutricama, odnosno proizvodima od mesa.
Poslovi NN 1/2007 • (2) Gulaš se proizvodi od različitih vrsta svježeg ili toplinski obrađenog mesa s pripadajućim masnim i vezivnim tkivom različitog stupnja usitnjenosti i umaka. Umak se sastoji od različitih vrsta jestive masnoće, bujona, juhe ili vode i dodatnih sastojaka.
Poticaji NN 1/2007 • (1) Slanina se proizvodi soljenjem, salamurenjem, sušenjem i zrenjem, sa ili bez dimljenja, sa ili bez toplinske obrade, čvrstoga masnog tkiva ili masnog tkiva svinja, sa ili bez pripadajućeg mišićnog tkiva i kože, te dodatnih sastojaka.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 77/93, Broj 17/03, Broj 5/04, Broj 187/03, Broj 18/94, Broj 85/06


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled