PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 1/2007 • – unutarnje površine limenke moraju biti zaštićene dopunskim slojem laka koji je otporan na djelovanje sadržaja limenke i dobro prianja.
NN 1/2007 • (2) Konzerve od mesa u komadima se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivom kuhana šunka ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
NN 1/2007 • (3) Gotov proizvod može sadržavati maksimalno 6% izlučenog želea.
NN 1/2007 • (1) Kuhana šunka je proizvod od salamurenoga svinjskog mesa, masnog i vezivnog tkiva i dodatnih sastojaka.
NN 1/2007 • (3) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 13%.
NN 1/2007 • (4) Proizvod mora imati okus i miris svojstven kuhanom i salamurenom mesu, a ne smije sadržavati izlučeni žele.
NN 1/2007 • (1) Konzerve od mesa u vlastitom soku su proizvodi od različitih vrsta mesa, iznutrica i vezivnog tkiva različitog stupnja usitnjenosti te dodatnih sastojaka.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 1/2007 • Konzerve od mesa u vlastitom soku moraju ispunjavati sljedeće uvjete:
NN 1/2007 • – boja, miris, okus i konzistencija moraju biti svojstveni kuhanom salamurenom ili nesalamurenom mesu;
NN 1/2007 • – konzerva mora sadržavati minimalno 50% krupnije mljevenog mesa;
NN 1/2007 • Govedina u vlastitom soku se proizvodi od goveđeg mesa, vezivnog tkiva i kožica, te dodatnih sastojaka.
NN 1/2007 • Svinjetina u vlastitom soku se proizvodi od svinjskog mesa, vezivnog tkiva i kožica, te dodatnih sastojaka.
NN 1/2007 • (2) Konzerve od usitnjenog mesa se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivima: mesni doručak i narezak za sendvič ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
NN 1/2007 • (3) Ukupna količina masti u proizvodu može biti maksimalno 30%, a količina bjelančevina mesa minimalno 8%.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 40/06, Broj 59/96,
Broj 88/02, Broj 7/98,
Broj 151/08, Broj 20/00
LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE