PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-uzduzni-sav-limenke-izis NN 1/2007

• – unutarnje površine limenke moraju biti zaštićene dopunskim slojem laka koji je otporan na djelovanje sadržaja limenke i dobro prianja.


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• (2) Konzerve od mesa u komadima se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivom kuhana šunka ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.


Internet NN 1/2007

• (3) Gotov proizvod može sadržavati maksimalno 6% izlučenog želea.


Internet stranice NN 1/2007

• (1) Kuhana šunka je proizvod od salamurenoga svinjskog mesa, masnog i vezivnog tkiva i dodatnih sastojaka.


Internet stranice NN 1/2007
• (3) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 13%.

Internet stranice NN 1/2007
• (4) Proizvod mora imati okus i miris svojstven kuhanom i salamurenom mesu, a ne smije sadržavati izlučeni žele.

Internet stranice NN 1/2007 • (1) Konzerve od mesa u vlastitom soku su proizvodi od različitih vrsta mesa, iznutrica i vezivnog tkiva različitog stupnja usitnjenosti te dodatnih sastojaka.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 1/2007 • Konzerve od mesa u vlastitom soku moraju ispunjavati sljedeće uvjete:
Poslovne stranice NN 1/2007 • – boja, miris, okus i konzistencija moraju biti svojstveni kuhanom salamurenom ili nesalamurenom mesu;
Pregledi NN 1/2007 • – konzerva mora sadržavati minimalno 50% krupnije mljevenog mesa;
Glasnik NN 1/2007 • Govedina u vlastitom soku se proizvodi od goveđeg mesa, vezivnog tkiva i kožica, te dodatnih sastojaka.
Novo NN 1/2007 • Svinjetina u vlastitom soku se proizvodi od svinjskog mesa, vezivnog tkiva i kožica, te dodatnih sastojaka.
Poslovi NN 1/2007 • (2) Konzerve od usitnjenog mesa se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivima: mesni doručak i narezak za sendvič ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
Poticaji NN 1/2007 • (3) Ukupna količina masti u proizvodu može biti maksimalno 30%, a količina bjelančevina mesa minimalno 8%.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 40/06, Broj 59/96, Broj 88/02, Broj 7/98, Broj 151/08, Broj 20/00


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled