PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 85/2005 • Odojci OTrupovi zaklanih odojaka s kožom bez dlake, glavom i jezikom, repom, bubrezima i bubrežnim salom, bez ostalih unutrašnjih organa, rožine papaka, očnih jabučica i ušnih kanala s težinom toploga trupa 5 – 15 kg.
NN 85/2005 • Mlađe svinjeMTrupovi ili polovice mladih svinja obrađenih kao kod »O« s težinom toploga trupa 30,1 – 49,9 kg.
NN 85/2005 • Utovljene svinje T1 – odgovarajuća oznaka klase prema Prilogu 2.Klaonički obrađeni trupovi i polovice svinja obaju spolova s težinom toploga trupa 50 – 120 kg.
NN 85/2005 • Utovljene svinje većih završnih težinaT2 Težina toploga trupa iznad 120 kg.
NN 85/2005 • Stariji nerastovi i kastratiNKKlaonički obrađeni trupovi i polovice rasplodnih nerastova i kastrata.
NN 85/2005 • (samo trupovi iz kategorija »utovljene svinje« i »mladi nerastovi«)
NN 85/2005 • Utvrđivanje udjela mišićnoga tkiva primjenom metode »Metoda dvije točke«
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 85/2005 • Slika 1. – Mjesto za određivanje mjera prema postupku »metoda dvije točke«
NN 85/2005 • Automatsko utvrđivanje udjela mišićnoga tkiva primjenom metode »Metoda jedne točke«
NN 85/2005 • 1. Na klaonički obrađenim polovicama utvrđuju se pomoću jednog od uređaja na mjestima prema slici 2. vrijednosti S i M., i to:
NN 85/2005 • Slika 2. – Pravac mjerenja na poprečnom presjeku leđa u visini između 2. i 3. rebra odostraga
NN 85/2005 • o utvrđivanju kategorija i klaa i klasa svinjskih ti polovica na liniji klanja
NN 85/2005 • kategorije (%)Ukupna težina toplih trupova (kg)Prosječna težina toplih trupova (kg)MVNU
NN 85/2005 • trupova (kg)Prosječna težina toplih trupova (kg)Prosječni udio mišićnoga tkiva u polovicama (%)
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 173/03, Broj 10/92,
Broj 143/06, Broj 52/91,
Broj 53/08, Broj 33/92
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA