PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-prilozi-i-i-ii-thua NN 89/2008

• Danom stupanja na snagu ovoga Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o hrani za posebne prehrambene potrebe (»Narodne novine« broj 81/2004) u dijelu koji se odnosi na hranu namjenjenoj redukciji tjelesne mase.


Stranica 2008-07-89-2846 NN 89/2008

• Pojedinosti se odnose na hranu namijenjenu smanjenju tjelesne mase gotove za upotrebu koja se stavlja na tržište ili se pripravlja sukladno uputama proizvođača.


Internet NN 89/2008

• 1.1. Energija koju osigurava hrana iz članka 2. stavka 2. točke (a) ovoga Pravilnika za ukupan dnevni unos hrane ne smije biti manja od 3 360 kJ (800 kcal) niti veća od 5 040 kJ (1 200 kcal).


Internet stranice NN 89/2008

• 1.2. Energija koju osigurava hrana iz članka 2. stavka 2. točke (b) ovoga Pravilnika po obroku ne smije biti manja od 840 kJ (200 kcal) niti veća od 1 680kJ (400 kcal).


Internet stranice NN 89/2008 • 2.2 Odredbe o bjelančevinama navedene u točki 2.1. ovoga Priloga odnose se na bjelančevine s kemijskim indeksom koji je jednak indeksu referentne bjelančevine navedenim u Prilogu II. Ako je kemijski indeks manji od 100 % referentne bjelančevine, najmanji sadržaj bjelančevina se sukladno tome povećava. U svakom slučaju kemijski indeks bjelančevine mora biti najmanje 80% indeksa referentne bjelančevine.
Internet stranice NN 89/2008 • 2.3 Kemijski indeks znači najmanji omjer između količine svake esencijalne aminokiseline ispitivane bjelančevine i količine svake odgovarajuće aminokiseline referentne bjelančevine.
Internet stranice NN 89/2008 • 2.4 Dodavanje aminokiselina je dopušteno isključivo za poboljšanje hranjive vrijednosti bjelančevina i samo u količinama koje su potrebne za tu namjenu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 89/2008
• 3.2 Za hranu navedenu u članku 2. stavku 2. točki (a) ovoga Pravilnika sadržaj linolne kiseline (u obliku glicerida) ne smije biti manji od 4,5 g.

Poslovne stranice NN 89/2008
• 3.3 Za hranu navedenu u članku 2. stavku 2. točki (b) ovoga Pravilnika sadržaj linolne kiseline (u obliku glicerida) ne smije biti manji od 1 g.

Servis NN 89/2008 • Sadržaj prehrambenih vlakana u hrani iz članka 2. stavka 2. točke (a) ovoga Pravilnika ne smije biti manji od 10 g i ne smije prekoračiti 30 g u ukupnom dnevnom unosu hrane.
Glasnik NN 89/2008 • 5.2 Hrana navedena u članku 2. stavku 2. točki (b) ovoga Pravilnika mora po obroku osigurati najmanje 30% količine vitamina i mineralnih tvari navedenih u Tablici 1. Količina kalija po obroku koju osigurava ta hrana mora biti najmanje 500 mg.
Novo NN 89/2008 • Na temelju članka 104. Zakona o azilu (»Narodne novine«, broj 79/2007.), ministar znanosti, obrazovanja i športa, uz suglasnost ministra nadležnog za unutarnje poslove donosi
Poslovi NN 89/2008 • Ovim se Pravilnikom propisuje način provođenja programa učenja hrvatskog jezika, povijesti i kulture te provjere znanja tražitelja azila, azilanata, stranaca pod privremenom zaštitom i stranaca pod supsidijarnom zaštitom, radi uključivanja u obrazovni sustav Republike Hrvatske.
Poticaji NN 89/2008 • 1) Školovanje tražitelja azila koji je maloljetan, azilanata, stranaca pod privremenom zaštitom i stranaca pod supsidijarnom zaštitom (u daljnjem tekstu: pristupnici) osigurat će se sukladno propisima koji reguliraju predškolsko, osnovno, srednje i visoko obrazovanje, pod jednakim uvjetima kao i hrvatskim državljanima, a provodit će se u skladu s ovim Pravilnikom.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 129/04, Broj 49/04, Broj 56/03, Broj 140/03, Broj 39/09, Broj 48/98


LINK - POSLOVNI SAVJETNIK, POSLOVNI SUBJEKTI, POSLOVNI PLAN I DRUGO Pregled