PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-urugvaj-kod-teritorija-uy-0-lovh NN 110/2009

• (kod teritorija AR-1) Provincije Buenos Aires, Catamarca, Corrientes (osim općina Berón de Astrada, Capital, Empedrado, General Paz, Itati, Mbcuruyá, San Cosme i San Luis del Palmar), Entre Ríos, La Rioja, Mendoza, Misiones, dio Neuquen (isključujući područje uključeno u AR-4), dio Rio Negro (isključujući područje uključeno u AR-4), San Juan, San Luis, Santa Fe, Tucuman, Cordoba, La Pampa, Santiago del Estero, Chaco Formosa, Jujuy i Salta isključujući tampon zonu od 25 kilometara od granice s Bolivijom i Paragvajem koja se proteže od distrikta Santa Catalina u provinciji Jujuy do Laishi distrikta u provinciji Formosa pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane 1. prosinca 2007. godine ili nakon toga.


Stranica 2009-09-110-2816 NN 110/2009

• (kod teritorija AR-2) Chubut, Santa Cruz i Tierra del Fuego, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane 01. ožujka 2002. godine ili nakon toga.


Internet NN 110/2009

• (kod teritorija BW-1) Veterinarske kontrolne zone bolesti 3c, 4b, 5, 6, 8, 9 i 18, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane 01. prosinca 2007. godine ili nakon toga, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Internet stranice NN 110/2009

• (kod teritorija BW-2) Veterinarske kontrolne zone bolesti 10, 11, 13 i 14, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane 7. ožujka 2002. godine ili nakon toga, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Internet stranice NN 110/2009 • Južnoafrička Republika: (kod teritorija ZA-1) Cijela država osim dijela kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28 ° paralele i okruga Camperdown, u pokrajini KwaZuluNatal, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Internet stranice NN 110/2009 • Namibija: (kod teritorija NA-1) Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
Internet stranice NN 110/2009 • Rusija: (kod teritorija RU-1) Samo meso divljih preživača iz uzgoja regije Murmansk, Yamolo-Nenets autonomno područje, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 110/2009
• (kod teritorija SZ-2) Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane 4. kolovoza 2003. godine ili nakon toga, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.

Poslovne stranice NN 110/2009
• f) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;

Servis NN 110/2009 • g) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Glasnik NN 110/2009 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
Novo NN 110/2009 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
Poslovi NN 110/2009 • i) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2 CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80 °C;
Poticaji NN 110/2009 • j) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje i slično;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 41/94, Broj 96/03, Broj 97/93, Broj 19/93, Broj 28/06, Broj 30/08


LINK - VODIČ KROZ POSLOVNE USLUGE KOJE SU VAM DOSTUPNE Pregled