PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 55/2004 • 0209 Svinjska masnoća, očišćena od mesa i masnoća peradi, netopljeni niti drukčije ekstrahirani, svježi, rashlađeni, smrznuti, soljeni, u salamuri, sušeni ili dimljeni
NN 55/2004 • 0711 Povrće privremeno konzervirano (npr. sumpornim dioksidom, u slanoj vodi, u sumpornoj vodi ili drugim otopinama za konzerviranje), ali u stanju neprikladnom za neposrednu prehranu
NN 55/2004 • 0712 Osušeno povrće, cijelo, rezano, u kriškama, lomljeno ili u prahu, ali dalje nepripremljeno
NN 55/2004 • 0811 Voće i orašasti plodovi, nekuhani ili kuhani u vodi ili pari, smrznuti, s dodanim ili bez dodanog šećera ili drugih sladila
NN 55/2004 • 0812 Voće i orašasti plodovi, privremeno konzervirani (npr. sumpornim dioksidom, u slanoj vodi, u sumpornoj vodi ili drugim otopinama za konzerviranje), ali u takvom stanju neprikladni za neposrednu prehranu
NN 55/2004 • 1210 Hmelj, svjež ili osušen, uključujući i mljeven, u obliku praha ili peleta; lupulin
NN 55/2004 • 1507 Sojino ulje i njegove frakcije, rafinirani ili nerafinirani, ali kemijski nemodificirani
NN 55/2004 • 1604 Pripremljena ili konzervirana riba; kavijar i nadomjesci kavijara pripremljeni od ribljih jaja
NN 55/2004 • 1702 Ostali šećeri, uključujući kemijski čistu laktozu, maltozu, glukozu i fruktozu, u krutom stanju; šećerni sirupi bez dodanih aroma ili tvari za bojenje; umjetni med, miješan ili ne s prirodnim medom; karamel
NN 55/2004 • 2002 Rajčice, pripremljene ili konzervirane na drugi način osim u octu ili octenoj kiselini
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 55/2004 • 2003 Gljive i tartufi, pripremljeni ili konzervirani na drugi način, osim u octu ili octenoj kiselini
NN 55/2004 • 2004 Ostalo povrće, pripremljeno ili konzervirano na drugi način osim u octu ili octenoj kiselini, smrznuto, osim proizvoda iz tarifnog broja 2006
NN 55/2004 • 2005 Ostalo povrće, pripremljeno ili konzervirano na drugi način osim u octu ili octenoj kiselini, nesmrznuto, osim proizvoda iz tarifnog broja 2006
NN 55/2004 • 2008 Voće, orašasti plodovi i ostali jestivi dijelovi biljaka, drukčije pripremljeni ili konzervirani, uključujući i s dodanim šećerom ili drugim sladilima ili alkoholom, što nisu spomenuti niti uključeni na drugom mjestu
NN 55/2004 • 2102 Kvasci (aktivni ili neaktivni); ostali jednostanični mikroorganizmi, mrtvi (osim cjepiva iz tarifnog broja 3002); pripremljeni praškovi za peciva
NN 55/2004 • 2106 Prehrambeni proizvodi što nisu spomenuti niti uključeni na drugom mjestu
NN 55/2004 • 2201 Vode, uključujući prirodne ili umjetne mineralne vode i gazirane vode, bez dodanog šećera ili drugih sladila ili aroma; led i snijeg
NN 55/2004 • MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE ŠUMARSTVA I VODNOGA GOSPODARSTVA
NN 55/2004 • za dodjelu određene količine robe za uvoz u okviru carinske kvote
NN 55/2004 • sukladno članku 2. Uredbe o raspodjeli carinskih kvota za poljoprivredno-prehrambene proizvode podrijetlom iz
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 119/05, Broj 136/03,
Broj 111/07, Broj 82/06,
Broj 64/99, Broj 23/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE
Web Express - Poslovne novine - Poslovni vjesnik - Programi
Cyber Zentrum - Avon - Berlin - London - Hosting