PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 132/2003 • 14. Kutija s materijalom za prvu pomoć na vidnom i lako dostupnom mjestu.
NN 132/2003 • (2) Iznimno od odredbi članka 48. stavka 1. i 3. ovog Pravilnika, smještajni objekti u kojima se od prehrane pružaju samo usluge doručka i smještajni objekti koji imaju do 25 smještajnih jedinica, a uz usluge doručka pružaju i ostalu prehranu, mogu imati kuhinju koja ima slijedeće prostore, opremu, uređaje i pravila ponašanja:
NN 132/2003 • 1. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu uporabu, u koju svrhu može poslužiti i rashladni uređaj, koji može biti u funkcionalnoj blizini kuhinje;
NN 132/2003 • 2. Najmanje jedan rashladni uređaj, koji se može nalaziti i u funkcionalnoj blizini kuhinje;
NN 132/2003 • 3. Najmanje jedan dvodjelni sudoper, s tekućom toplom i hladnom vodom, za pripremu namirnica;
NN 132/2003 • 6. Odgovarajuće uređaje za termičku obradu hrane, pića i napitaka;
NN 132/2003 • 7. Kuhinjske krpe u uporabi samo u slučaju termičke obrade hrane;
NN 132/2003 • 8 Uređaje za odvod dima, pare i mirisa, koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije;
NN 132/2003 • 10. Dvodijelni sudoperi za pranje crnog i za pranje bijelog posuđa, s tekućom toplom i hladnom vodom. Ako se posuđe pere u stroju za pranje posuđa, tada je dostatan jednodjelni sudoper za svaku od navedenih vrsta posuđa;
NN 132/2003 • 12. Umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom, sapun, četkica za pranje ruku, papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku, za osoblje u kuhinji;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 132/2003 • 13. Osoblje mora nositi odjeću i kape namijenjene za rad u kuhinji (kuharsku odoru);
NN 132/2003 • 16. Kutija s materijalom za prvu pomoć na vidnom i lako dostupnom mjestu.
NN 132/2003 • (4) Na kuhinje iz stavka 1. i 2. ovog članka, na odgovarajući način, primjenjuju se odredbe članka 48. stavka 2., 5., 6. i 7. i odredbe članka 49. ovog Pravilnika.«
NN 132/2003 • U članku 49. u stavku 2. broj: »1,80 m« zamjenjuje se brojem: »2,00 m«.
NN 132/2003 • »(1) Ugostitelj koji posluje s više smještajnih objekata u kojima se pružaju usluge prehrane, može pripremu i obradu namirnica za pripremanje jela u tim smještajnim objektima organizirati na jednom mjestu – u centralnoj pripremnici namirnica.
NN 132/2003 • 1. Odgovarajuće rashladne uređaje za čuvanje neobrađenih namirnica;
NN 132/2003 • 2. Odgovarajuće rashladne odnosno termičke uređaje za odlaganje obrađenih i poluobrađenih namirnica i proizvoda;
NN 132/2003 • 7. Zasebne prostore (boksove) s odgovarajućim koritima i radnim površinama od nehrđajućeg čelika, za pripremu namirnica, odvojeno, za obradu: ribe, mesa, povrća;
NN 132/2003 • 10. Odvojene prostore s dvodijelnim sudoperima za pranje crnog i za pranje bijelog posuđa, s tekućom tolom i hladnom vodom. Ako se posuđe pere u stroju za pranje posuđa, tada je dostatan jednodijelni sudoper za svaku od navedenih vrsta posuđa;
NN 132/2003 • 11. Za potrebe osoblja poseban umivaonik s tekućom hladnom i toplom vodom, odgovarajućim priborom i sredstvom za pranje, dezinfekciju i sušenje ruku;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 145/99, Broj 38/05,
Broj 175/03, Broj 106/01,
Broj 137/09, Broj 181/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE