PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 132/2003 • 12. Osoblje mora nositi odjeću i kape namijenjene za rad u kuhinji (kuharsku odoru);
NN 132/2003 • 13. Upozorenje o zabrani konzumiranja hrane, izloženo na vidljivom mjestu;
NN 132/2003 • 14. Kutiju opremljenu materijalom za prvu pomoć, na vidnom i lako dostupnom mjestu;
NN 132/2003 • 16. Odgovarajuću opremu i uređaje za dostavu obrađenih namirnica, koji udovoljavaju sanitarnim uvjetima.
NN 132/2003 • (3) Na centralnu pripremnicu namirnica odgovarajuće se primjenjuju odredbe članka 48. stavka 2., 5., 6. i 7. i odredbe članka 49. ovog Pravilnika.
NN 132/2003 • »(1) Za zaposleno osoblje smještajni objekt mora imati: garderobu, odgovarajući broj sanitarija (zahodi, tuš kupaonice) i druge prostorije.
NN 132/2003 • (2) U garderobi ili odgovarajućoj prostoriji, za svaku zaposlenu osobu mora biti garderobni ormarić s ključem. Za osoblje koje radi na pripremanju i usluživanju jela mora biti osiguran dvodijelni garderobni ormarić. Radna odjeća osoblja koje radi na pripremi jela ne smije se odlagati u ormarić u isti dio gdje se odlaže osobna odjeća.
NN 132/2003 • (3) Smještajni objekt u kojem se pružaju ugostiteljske usluge u bilo kojoj vrsti odnosno prostoru ili prostoriji ugostiteljskog sadržaja za osoblje koje podliježe sanitarnom nadzoru, ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano, mora imati sanitarije:
NN 132/2003 • 1. jedan zahod, pisoar na tekuće ispiranje, predprostor u kojem je umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom,
NN 132/2003 • (4) Za zaposleno osoblje koje ne podliježe sanitarnom nadzoru, ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano, smještajni objekt mora imati sanitarije:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 132/2003 • 1. jedan zahod za žene s predprostorom u kojem je umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom
NN 132/2003 • 2. jedan zahod za muškarce s prostorom u kojem je pisoar i predprostorom s umivaonikom,
NN 132/2003 • (5) Iznimno od odredbi stavka 1. i 4., ovog članka, smještajni objekt u kojem u jednoj smjeni radi do 5 osoba i smještani objekt koji ima do 25 smještajnih jedinica, ne moraju imati sanitarije za osoblje koje ne podliježe sanitarnom nadzoru. To osoblje
NN 132/2003 • (6) Sanitarije za zaposleno osoblje moraju biti odgovarajuće opremljene opremom i priborom za održavanje higijene. Moraju biti smještene tako da im osoblje može prići ne prolazeći prostorijama i prostorima namjenjenim gostima smještajnog objekta. Sanitarije za osoblje koje podliježe sanitarnom nadzoru moraju biti u blizini radnih prostorija toga osoblja odnosno u prostoru koji s tim prostorijama čini funkcionalnu cjelinu.
NN 132/2003 • (7) Smještajni objekt u kojem u jednoj smjeni radi više od 20 osoba mora imati blagovaonicu ili poseban prostor za blagovanje zaposlenog osoblja, ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano.
NN 132/2003 • (8) Iznimno od stavka 7. ovog članka, ako sa više smještajnih objekata na istoj lokaciji posluje jedan ugostitelj, tada ti objekti mogu imati jednu zajedničku blagovaonicu za zaposleno osoblje iz svih smještajnih objekata.«
NN 132/2003 • »(1) Postojeći smještajni objekti kategoriziraju se u sljedeće kategorije:
NN 132/2003 • Depandansa hotela kategorizira se kao i hotel, ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano.
NN 132/2003 • Depandansa aparthotela kategorizira se kao i aparthotel, ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano.
NN 132/2003 • 3. Vrsta: »Turističko naselje« kategorizira se u četiri kategorije:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 130/07, Broj 32/01,
Broj 1/07, Broj 153/09,
Broj 95/98, Broj 126/02
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE