PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 96/2004 • 14. Slovačka Republika – regije Banska Bystrica, Banovce nad Bebravou, Hlohovec, Ilava, Komarno, Krupina, Levice, Nitra, Nove Mesto nad Vahom, Nove Zamky, Partizanske, Prievidza, Rimavska Sobota, Topolžčany, Zarnovica, Ziar nad Hronom i Zvolen.
NN 96/2004 • 15. Srbija i Crna Gora – regije Novi Sad, Šabac, Jagodina, Kraljevo
NN 96/2004 • Navedena zabrana odnosi se i na pošiljke živih i divljih svinja koje potječu iz drugih zemalja ako se provoze preko područja gore navedenih zemalja.
NN 96/2004 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke:
NN 96/2004 • a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
NN 96/2004 • b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
NN 96/2004 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13, najmanje 8 do 10 sati te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3, najmanje 6 do 10 sati;
NN 96/2004 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
NN 96/2004 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 96/2004 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina, pri čemu je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 96/2004 • d) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje i slično;
NN 96/2004 • e) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
NN 96/2004 • f) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
NN 96/2004 • g) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg.
NN 96/2004 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko područja Republike Hrvatske domaćih i divljih svinja i proizvoda podrijetlom od navedenih životinja radi sprječavanja unošenja klasične svinjske kuge objavljene u »Narodnim novinama« br. 28/04. i Naredba o izmjeni Naredbe o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko područja Republike Hrvatske domaćih i divljih svinja i njihovih proizvoda radi sprječavanja unošenja klasične svinjske kuge (»Narodne novine« 48/04).
NN 96/2004 • Sva izdana rješenja o veterinarsko-zdravstvenim uvjetima za uvoz i provoz pošiljki, podrijetlom iz područja zemalja iz točke II. ove Naredbe, stavljaju se izvan snage.
NN 96/2004 • Ustavni sud Republike Hrvatske, u Prvom vijeću za odlučivanje o ustavnim tužbama, u sastavu Željko Potočnjak, predsjednik Vijeća, te suci Ivan Matija, Agata Račan, Smiljko Sokol, Nevenka Šernhorst i Milan Vuković, članovi Vijeća, u postupku pokrenutom ustavnom tužbom D. L. iz O., kojeg zastupa M. L., odvjetnik iz Osijeka, na sjednici Vijeća održanoj 8. srpnja 2004. godine, jednoglasno je donio
NN 96/2004 • – rješenje Upravnog odbora Hrvatske odvjetničke komore, broj: 1484/2001 od 13. svibnja 2004. godine;
NN 96/2004 • – rješenje Izvršnog odbora Hrvatske odvjetničke komore, broj: 1484/2001 od 19. siječnja 2004. godine.
NN 96/2004 • III. Predmet se vraća Hrvatskoj odvjetničkoj komori na ponovni postupak.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 93/07, Broj 21/05,
Broj 17/90, Broj 88/02,
Broj 90/04, Broj 87/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE