PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 58/2001 • (16) Davanje studentske iskaznice na korištenje drugoj osobi ili korištenje nakon prestanka valjanosti osnova je za stegovnu odgovornost i oduzimanje iskaznice.
NN 58/2001 • (1) Visoko učilište prilikom prvog upisa studenta upisuje podatke o studentu u središnju digitalnu bazu podataka o studentima (u daljnjem tekstu: baza podataka).
NN 58/2001 • (2) Evidentiranjem upisa studijske godine ili semestra u bazu podataka slijede sva prava studenata koja se odnose na potporu za pokriće troškova prehrane studenata.
NN 58/2001 • (3) Visoko učilište je obvezno pravovremeno upisati u bazu podataka svaku promjenu statusa studenta kao što su ispis sa studija, prekid studija, diplomiranje i sl.
NN 58/2001 • (4) Visoko učilište snosi sve troškove koji nastaju korištenjem studentske iskaznice za podatke koje ne unese točno i pravovremeno.
NN 58/2001 • (5) Bazu podataka vodi Centar za autorizaciju prava Sveučilišnog računskog centra u Zagrebu (u daljnjem tekstu: CAP).
NN 58/2001 • (6) CAP daje mjesečna izvješća o pruženim uslugama u vezi potpore za pokriće troškova prehrane studenata svih davatelja usluga na način da pojedinačna izvješća o pruženim uslugama dostavlja svakom davatelju usluga, a skupno izvješće o pruženim uslugama dostavlja Ministarstvu.
NN 58/2001 • (7) CAP nije ovlašten za mijenjanje podataka u bazi podataka, osim u slučajevima propisanim ovim Pravilnikom ili drugom odlukom Ministarstva.
NN 58/2001 • (8) U slučaju zlorabe studentske iskaznice CAP je ovlašten na dojavu studenta, davatelja usluga ili visokog učilišta privremeno obustaviti pravo na korištenje studentske iskaznice za korištenje prava na potporu za pokriće troškova prehrane studenata.
NN 58/2001 • (1) Pravo na potporu za pokriće troškova prehrane studenata imaju redoviti studenti dodiplomskog studija koji studiraju na javnim visokim učilištima u skladu s odredbama članka 7. ovog Pravilnika (u daljnjem tekstu: korisnici).
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 58/2001 • (2) Pravo iz stavka 1. ovoga članka pod istim uvjetima imaju i strani državljani ako je to određeno međunarodnim ugovorom ili odlukom Ministarstva.
NN 58/2001 • (3) Korisnicima iz stavka 2. ovog članka se iznos prava i trajanje prava utvrđuje odlukom Ministarstva.
NN 58/2001 • (4) Korisnik studentskom iskaznicom ostvaruje pravo na potporu za pokriće troškova prehrane studenata.
NN 58/2001 • (1) Korisnici koji studiraju uz potporu Ministarstva ili sami plaćaju redoviti studij ostvaruju pravo na potporu za pokriće troškova prehrane u skladu s odredbama članka 7. ovog Pravilnika.
NN 58/2001 • (2) U trajanje prava na potporu za pokriće troškova prehrane ne uračunava se vrijeme mirovanja obveza prema članku 64. stavku 1. Zakona o visokim učilištima.
NN 58/2001 • (1) Potpora za pokriće troškova prehrane studenata namijenjena je za pokriće dijela troškova osobne dnevne prehrane korisnika.
NN 58/2001 • (2) Korisnici imaju pravo na potporu za pokriće dijela samo onih troškova prehrane koji su ostvareni u restoranima s kojima Ministarstvo sklopi ugovor o pružanju usluga studentske prehrane (u daljnjem tekstu: davatelji usluga).
NN 58/2001 • (1) Korisnici imaju pravo na potporu za pokriće dijela troškova prehrane u različitim iznosima ovisno o razini prava, koja osigurava potporu za odgovarajući broj kompletnih obroka dnevno.
NN 58/2001 • (2) Kompletan obrok, u smislu ovog Pravilnika, je složeni obrok koji davatelj usluga može ponuditi studentima, a sastoji se od najviše pet jela: juha, glavno jelo, prilog, salata i desert.
NN 58/2001 • (3) Pojedinačno jelo, u smislu ovog Pravilnika, je jelo koje davatelj usluga može ponuditi studentima za prehranu, a koje je sastavni dio kompletnog obroka. Svako pojedinačno jelo spada u točno jednu od kategorija: juha, glavno jelo, prilog, salata ili desert.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 153/05, Broj 5/09,
Broj 164/04, Broj 74/07,
Broj 160/04, Broj 58/00
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE