PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1996-02-16-250 NN 16/1996

• 17.01 Šećer od šećerne trske i šećerne repe i kemijski čista saharoza u krutom stanju:


Propis NN 16/1996

• 1701.1 - Sirovi šećer bez dodatnih sredstava za aromatizaciju i tvari za bojenje:


Propis NN 16/1996

• 17.02 Ostali šećeri, uključujući kemijski čistu laktozu, maltozu, glukozu i fruktozu, u krutom stanju; šećerni sirupi bez dodanih tvari za aromatizaciju ili za bojenje; umjetni med i mješavine umjetnog i prirodnog meda; karamel:


Propis NN 16/1996

• 17.04 Proizvodi od šećera (uključujući bijelu čokoladu) bez kakaoa:


Propis NN 16/1996
• 1704.10 - Žvakače gume, uključujući i one presvučene šećerom

Propis NN 16/1996
• 18.06 Čokolada i ostali prehrambeni proizvodi koji sadrže kakao:

Propis NN 16/1996 • 19.02 Tjestenina, kuhana ili nekuhana ili punjena (mesom ili drugim tvarima) ili drugačije pripremljena, kao što su špageti, makaroni, rezanci, lazanji, njoki, ravijoli, kaneloni, kuskus, pripremljeni ili nepripremljeni:
Propis NN 16/1996 • 1902.1 - Tjestenina nekuhana ili nepunjena niti drugačije pripremljena:
Propis NN 16/1996 • 19.05 Kruh, peciva, kolači, biskviti i ostali pekarski proizvodi s dodatkom kakaoa ili bez dodatka kakaoa, hostija (nafora), kapsule za farmaceutske proizvode, oblatne, rižin papir i sl. proizvodi:
Propis NN 16/1996 • 20.01 Povrće, voće i ostali jestivi dijelovi biljaka, pripremljeni ili konzervirani u octu ili octenoj kiselini:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 16/1996 • 20.05 Ostalo povrće, pripremljeno ili konzervirano na drugi način osim u octu i octenoj kiselini, nesmrznuto:
Propis NN 16/1996 • 22.04 Vino od svježeg grožđa uključujući pojačana vina, mošt od grožđa osim mošta iz tar.br. 20.09:
Propis NN 16/1996 • 2204.2 - Ostala vina: mošt od grožđa s fermentacijom zaustavljenom dodavanjem alkohola:
Propis NN 16/1996 • 22.07 Nedenaturirani etilni alkohol, alkoholne jakosti 80% obujma ili jači; etilni alkoholi i ostali alkoholi, denaturirani, bilo koje jakosti:
Propis NN 16/1996 • 2207.10 - Etilni alkohol, alkoholne jakosti 80% obujma ili jači, nedenaturirani:
Propis NN 16/1996 • 22.08 Nedenaturirani etilni alkohol, alkoholne jakosti manje od 80% obujma; rakije, likeri i ostala alkoholna pića; složeni alkoholni proizvodi za proizvodnju pića:
Propis NN 16/1996 • 23.04 2304.00 Uljne pogače i ostali kruti ostaci dobiveni pri ekstrakciji ulja od soje, nemljeveni, mljeveni ili peletizirani:
Propis NN 16/1996 • 23.06 Uljane pogače i ostali kruti ostaci dobiveni ekstrakcijom biljnih masti ili ulja, osim onih iz tar. br. 23.04 i 23.05, nemljeveni, mljeveni ili peletizirani:
Propis NN 16/1996 • 23.09 Proizvodi koji se upotrebljavaju za životinjsku hranu:
Propis NN 16/1996 • 2309.901 - - - kompletne krmne smjese i superkoncentrati za prehranu peradi, ribe i stoke
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 1/07, Broj 18/91, Broj 112/04, Broj 186/04, Broj 153/09, Broj 3/00


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled