PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - upoznati značajke zanimanja i dužnosti zaposlenika u kuhinji,
NN 112/2004 • - shvatiti ulogu i zadatak kuharstva u ljudskoj prehrani, hotelijerstvu i ugostiteljstvu,
NN 112/2004 • - upoznati potrebite mjere zaštite na radu i osposobiti se za rad na siguran način,
NN 112/2004 • - razvijati smisao za stvaralaštvo, ljepotu i estetiku,
NN 112/2004 • - upoznati funkcionalnost i namjenu svih kuhinjskim prostorija,
NN 112/2004 • - sticane potrebne odgovornosti za rukovanje opremom, alatom i cjelokupnim inventarom,
NN 112/2004 • - upoznati učenike s značajkama zdrave, jednostavne i autohtone prehrane kao turističkog proizvoda,
NN 112/2004 • - poticati učenike za što svrsishodnijom organizacijom procesa rada u kuhinji,
NN 112/2004 • - steći potrebne navike i vještine u pripremanju raznih vrsta živežnih namirnica,
NN 112/2004 • - usvojiti temeljne značajke tehnološkog procesa gotovljenja živežnih namirnica,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - racionalno i pravilno gospodarenje živežnim namirnicama, radnim vremenom i sredstvima za rad,
NN 112/2004 • - razvijati tolerantnost i prihvaćanje drukčijih mišljena i poštivanje različitosti,
NN 112/2004 • - poticati koordinaciju, korelaciju i integraciju na razini unutarpredmetnih područja,
NN 112/2004 • - sticane potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,
NN 112/2004 • pravilno prezentiranje i posluživanje raznih skupina i vrsta jela predviđene ovim programom.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - upoznati, prihvatiti i zavoljeti temeljne značajke ovog predmeta potrebite za zanimanje
NN 112/2004 • - analizirati temeljne značajke kuharstva u okviru gastronomije, kriterije ekonomičnosti, zdrave prehrane i inovacija u sastavu tradicija
NN 112/2004 • - prepoznati i prihvatiti sve ljudske, moralne, intelektualne, radne i stručne kvalitete budućeg kuhara
NN 112/2004 • - analizirati i uspoređivati kuharstvo tijekom stoljeća i njegovu tijesnu povezanost s razvojem čovjeka, društva i prilikama u kojima je živio
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 171/03, Broj 13/06,
Broj 88/05, Broj 53/90,
Broj 36/95, Broj 151/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE