PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - značajke važnijih svjetskih kuhinja (francuske, talijanske, španjolske, portugalske, bečke, britanske, ruske, orijentalne, mađarske, američke, kineske, japanske i hrvatske kuhinje)


Stranica NN 112/2004

• - naučiti rukovati, čistiti i održavati termičke uređaje i strojeve u kuhinji


Stranica NN 112/2004

• - održavati, koristiti i upoznati uređaje za hlađenje i smrzavanje


Stranica NN 112/2004

• - glavne i sporedne kuhinjske prostorije (građevinsko-arhitektonski, funkcionalni, radni i sanitarno-higijenski uvjeti)


Internet NN 112/2004
• - prepoznavati, održavati i upotrebljavati kuhinjski i namještaj, posuđe i svekoliki alat

Internet stranice NN 112/2004
• - naučiti kako ugostiteljska kuhinja djeluje, organizira i pruža svoje usluge u ugostiteljskim objektima ili u njihovim odjelima pod različitim nazivima

Internet stranice NN 112/2004 • - upoznati po čemu su poznate pojedine kuhinje, kako organiziraju rad i pružaju svoje usluge
Internet stranice NN 112/2004 • - usporediti sastave, vrijeme i načine pružanja dnevnih obroka te ih prilagoditi današnjim prilikama i potrebama
Internet stranice NN 112/2004 • - organizacija radnoga procesa u ugostiteljskoj kuhinji (kroz sve faze)
Internet stranice NN 112/2004 • - naučiti, analizirati i shvatiti što je glavni i krajnji cilj svakom tehnološkom postupku gotovljenja živežnih namirnica
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - uvježbavati i naučiti razne tehnološke postupke sa različitim vrstama živežnih namirnica (mesa, perad, ribe, raci, tjestenine, riža, povrća i voća)
Informacije NN 112/2004 • - prepoznati i shvatiti značajke, vrste, podjelu, ulogu i uporabu namirnica biljnog i životinjskog podrijetla
Poslovne stranice NN 112/2004 • - prepoznati vrste mesa, nabrojiti njihove dijelove i objasniti primjenu u kuharstvu
Pregledi NN 112/2004 • - prepoznati ribe, rakove, školjke i glavonošce, njihovu podjelu i uporabu u kuharstvu
Besplatno NN 112/2004 • - podjela, vrste i uporaba povrća u kuharstvu i općenito u prehrani
Glasnik NN 112/2004 • - podjela, vrste i uporaba mesa od riba, rakova, školjki i glavonožaca u kuharstvu
Propis NN 112/2004 • - shvatiti da osnove jela nisu samostalna jela, već kuharske prerađevine koje se jelima dodaju da bi ona bila bolja i kvalitetnija
Propis NN 112/2004 • - naučiti i primijeniti pripremanje, gotovljenje i uporabu ekstrakta, marinada, smjesa i nadjeva, sredstva za zgušnjavanje, mješavine s maslacem, temeljce i umake
Propis NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, čuvanje i uporaba (ekstrakta, marinada, smjesa, nadjeva, sredstava za zgušnjavanje, mješavina s maslacem, temeljaca i umaka)
Propis NN 112/2004 • - osposobiti i uvježbati se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje raznih vrsta napitaka i jednostavnih jela za zajutrak
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 46/94, Broj 16/90, Broj 45/05, Broj 109/93, Broj 50/91, Broj 112/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled