PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE 
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se 
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. 
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
 
NN 112/2004 • - prepoznati sastav raznih vrsta zajutraka, te njihove specifičnosti i načine posluživanja
 
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje hladnih predjela od raznih salata, jaja, povrća i sendviča
 
NN 112/2004 • - ukrašavanje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje hladnih predjela
 
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje običnih bistrih juha
 
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje jednostavnih priloga za bistre juhe
 
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje jednostavnijih gustih juha od raznih vrsta povrća, žitarica i brašna
 
NN 112/2004 • - naučiti i shvatiti temeljne značajke, mjesto i ulogu toplih predjela u gastronomiji i obroku
 
NN 112/2004 • tehnološkom procesu i vrstama živežnih namirnica od kojih se gotove
 
NN 112/2004 • - naučiti pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje toplih predjela od jaja, povrća, tjestenina, riže, riba, rakova, školjki i glavonožaca
 
NN 112/2004 • - naučiti i prihvatiti temeljne značajke, mjesto i ulogu priloga i variva u kuharstvu, te pravilan izbor namirnica i tehnološkog postupka za gotovljenje jela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE 
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje priloga od raznih povrća procesom kuhanja, pirjanja, prženja, kašice od povrća, te jela od tjestenina i riže
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje jednostavnijih variva
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje salata od sirovog i kuhanog povrća
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih jednostavnih slatkih jela od voća, industrijskih i jednostavnijih domaćih tijesta
 
NN 112/2004 • Kombinira se teorijska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.
 
NN 112/2004 • - razvijati kod učenika smisao za ekonomično i racionalno korištenje svim vrsta živežnih namirnica i ostalih potrebnim materijala,
 
NN 112/2004 • - racionalno gospodarenje i iskorištavanje radnog i slobodnog vremena,
 
NN 112/2004 • - poticati i stvarati natjecateljski i stvaralački duh kod učenika,
 
NN 112/2004 • - privikavati se na kolektivni rad i uvažavati odgovornost u tom radu,
 
NN 112/2004 • - prepoznavanje i pravilno odabiranje živežnih namirnica za razna jela i umake,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA 
 IZBOR: 
Broj 152/08, Broj 28/05, 
Broj 34/08, Broj 30/09, 
Broj 46/01, Broj 112/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE