PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE 
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se 
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. 
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
 
NN 112/2004 • - uočavati različite situacije u komuniciranju na radnom mjestu u različitim prigodama,
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za samostalniji rad na raznim termičkim uređajima i strojevima,
 
NN 112/2004 • - uočiti smisao, značenje i potrebu nuđenja jela vegetarijanske kuhinje,
 
NN 112/2004 • - steći potrebnu vještinu i znanje kod gotovljenja jela vegetarijanske kuhinje,
 
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
 
NN 112/2004 • - poznavati pravilno odabiranje umaka prema vrsti mesa i jela, te prema potrebama suvremene gastronomije i zdrave prehrane
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, sastavljanje, gotovljenje i uporabu izvedenih svijetlih i tamnih umaka
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, sastavljanje, gotovljenje i uporaba osnovnog i izvedenih umaka s maslacem, hladnih izvedenih umaka, želiranih umaka i hladetine
 
NN 112/2004 • - sastavljeni (izvedeni) hladni umaci od majoneze, octenog i drugi umaci
 
NN 112/2004 • - steći potrebito znanje, za vještinu, estetiku, ljepotu i smisao za ukrašavanje i slaganje hladnih predjela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE 
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje hladnih predjela od raznih salata, jaja, povrća i voća, riba, rakova, školjki, glavonožaca i kanape sendviča
 
NN 112/2004 • - salate od riba, rakova, školjki i glavonožaca (začinjene umacima od majoneze i octenim umacima)
 
NN 112/2004 • -osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje krepkih juha i priloga za te juhe
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje sluzavih, ragu, krem, kašastih i narodnih juha od raznih vrsta živežnih namirnica
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za sastavljanje, pripremanje, izlaganje i posluživanje hladnih juha od povrća, voća i mliječnih proizvoda
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje toplih predjela od jaja, povrća i gljiva, tjestenina, riže, raznih mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca
 
NN 112/2004 • - naučiti i usvojiti temeljne značajke jela od riba, rakova, školjki i glavonožaca te njihovo mjesto i uloga u kuharstvu, obroku i općenito u ljudskoj prehrani
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje jela od riba procesom (kuhanja, ogrušavanja, prženja, pohanja i pečenja)
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje jela od rakova, školjki i glavonožaca gotovljeni (kuhanjem, pečenjem, pohanjem, prženjem i zapečenjem)
 
NN 112/2004 • - znati pravilno odabrati odgovarajući prilog (garnituru) i umak uz jela od riba, rakova, školjki i glavonožaca
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA 
 IZBOR: 
Broj 119/02, Broj 102/95, 
Broj 4/91, Broj 119/09, 
Broj 144/06, Broj 2/95
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE