PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - poznavati načine pripremanja, gotovljenja i posluživanja jela od žaba i puževa
NN 112/2004 • - naučiti i usvojiti temeljne značajke, mjesto i zadatak gotovog mesnog jela u obroku i ljudskoj prehrani
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje gotovih jela od: govedine, teletine, svinjetine, janjetine, peradi procesom (kuhanja, poprženja, pečenja i pirjanja) te jela od iznutrica i jela od mljevenih mesa
NN 112/2004 • - podjela gotovih mesnih jela prema živežnim namirnicama od kojih se gotove i prema tehnološkom procesu gotovljena jela:
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje i posluživanje jela po narudžbi od raznih vrsta mesa procesom prženja, poprženja, pohanja i pečenjem na žaru
NN 112/2004 • - naučiti temeljne značajke jela vegetarijanske kuhinje, razloge postojanja takvih jela, te njihovo mjesto u kuharstvu i općenito u ljudskoj prehrani
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje (jednostavnih) vegetarijanskih jela
NN 112/2004 • - bolje poznavanje priloga , variva i garnitura te njihovo stručnije i pravilnije određivanje uz razna glavna jela
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih priloga od povrća procesom (pirjanja, zapečenja, pečenja u pećnici, i na žaru
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih priloga od tjestenina, riže, žitarica i raznih variva
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - prepoznati i shvatiti sastav, mjesto i ulogu garnitura u gastronomiji
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje i posluživanje jednostavnih garnitura uz mesna i riblja jela
NN 112/2004 • - jela od:(pirjanog, zapečenog, pečenog u pećnici i na žaru te punjenog) povrća
NN 112/2004 • - postići potrebito znanje, iskustvo i vještinu u proizvodnji, oblikovanju i ukrašavanju desertnih jela
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje raznih tijesta te gotovljenje prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih slatkih jela od: (dizanog, vučenog, tekućeg, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta)
NN 112/2004 • - sastavljanje, gotovljenje i posluživanje (mliječnog i voćnog) sladoleda i jela sa sladoledom - pehari)
NN 112/2004 • - razna slatka jela (kolači) od: dizanog, vučenog, tekućeg, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta)
NN 112/2004 • - meni (povijest, pojam, sastavljanje, upute za sastavljanje)
NN 112/2004 • Kombinira se teoretska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.
NN 112/2004 • - prepoznati mjesto i ulogu kvalitetnog kuhara u suvremenoj gastronomiji,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 16/05, Broj 179/04,
Broj 106/03, Broj 9/06,
Broj 9/07, Broj 77/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE