PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - steći potrebno znanje i vještinu za obavljanje stručnih poslova i zadataka nakon školovanja,
NN 112/2004 • - racionalno iskorištavanje živežnih namirnica, ostataka jela, ostalih materijala i energije u proizvodnom procesu,
NN 112/2004 • - smišljeno i racionalno iskorištavanje radnog i slobodnog vremena,
NN 112/2004 • - upoznati načine vođenja administrativno-računskim poslova u suvremenoj gastronomiji,
NN 112/2004 • - izračunavati prodajne cijene jela i napitaka s različitim maržama kroz kalkulaciju,
NN 112/2004 • - objasniti i prihvatiti važnost i ulogu normativa u gastronomiji,
NN 112/2004 • - upoznati način korištenja i uporabu računalske opreme u suvremenoj kuhinji i slastičarnici,
NN 112/2004 • - definiranje pojma marketinga i njegova važnost u gastronomiji,
NN 112/2004 • - usporediti i analizirati konvencionalne i suvremene načine nuđenja i posluživanja jela,
NN 112/2004 • - upoznati i naučiti značajke prigodnih obroka te njihov način organiziranja i nuđenja,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - postići veću slobodu i znanje u projektiranju i sastavljanju prodajnih karata jela,
NN 112/2004 • - uvježbavati i uspoređivati razne varijante menija i jelovnika za razne potrebe i prigode,
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - prihvatiti pravila, mjesto i ulogu kuhinjske administracije u suvremenoj gastronomiji
NN 112/2004 • - upoznati glavne administrativne, nadzorne i obračunske poslove u suvremenoj kuhinji
NN 112/2004 • - vrste dokumenata, njihovo pisanje i praćenje po fazama proizvodnog procesa
NN 112/2004 • - uvidjeti da se marketing usredotočuje na to da kuharski proizvod (jelo) bude dostupan na pravome mjestu, u pravo vrijeme i po cijeni prihvatljivoj za gosta
NN 112/2004 • - naučiti i prihvatiti stručno pravilo da svako pripremljeno i gotovljeno jelo treba na valjan način ponuditi i poslužiti te da i najbolje gotovljeno jelo, a loše posluženo, nije dobro jelo
NN 112/2004 • - objasniti značajke, mjesto i ulogu prigodnih obroka u gastronomiji
NN 112/2004 • - obični obroci (kasna večera, picnic, vrtno primanje, suha putna hrana)
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 90/05, Broj 143/09,
Broj 39/93, Broj 66/01,
Broj 117/09, Broj 91/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE