PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - steći potrebno znanje, vještinu i sklonost za ukrašavanje i dekoriranje svečanijih hladnih predjela i hladnih izložaka


Stranica NN 112/2004

• - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, ukrašavanje, dekoriranje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje hladnih predjela od mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca


Stranica NN 112/2004

• - steći potrebito stručno znanje i vještinu za odabiranje, pripremanje i pravilno slaganje odgovarajuće dekoracije i garniture na hladnim izlošcima


Stranica NN 112/2004

• - dekoracija i garnitura (za hladne izloške od mesa, riba i morskih plodova


Internet NN 112/2004
• - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje raznih vrsta toplih predjela od tijesta

Internet stranice NN 112/2004
• - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje i posluživanje toplih predjela od raznih smjesa

Internet stranice NN 112/2004 • - vrste toplih predjela prema osnovnim tijestima od kojih se izrađuju i to predjela od: (tvorničkih tijesta, domaćeg tijesta, vučenog tijesta, tekućeg tijesta, hrustavog tijesta, lisnatog tijesta i prhkog tijesta)
Internet stranice NN 112/2004 • - topla predjela od raznih smjesa (varenci, nabujci i hrustavci)
Internet stranice NN 112/2004 • - steći potrebito znanje i vještinu u proizvodnji jela od riba, rakova školjki i glavonožaca
Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje jela od riba procesom kuhanja, ogrušavanja, prženja, pohanja, pečenja i pirjanja
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje jela od rakova, školjki i glavonožaca
Informacije NN 112/2004 • - jela od ribe (jela od: kuhane, ogrušane, pržene, pohane, pečene, pirjane i zapečene ribe)
Poslovne stranice NN 112/2004 • - jela od rakova, školjki i glavonožaca na razne tehnološke procese
Pregledi NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje gotovih jela od: govedine, teletine, svinjetine, janjetine, peradi i mljevenih mesa s odgovarajućim prilozima i garniturama
Besplatno NN 112/2004 • - pravilno odabiranje tehnološki procesa (pirjanje, poprženje i pečenje) za pojedine vrste i dijelove mesa od kojih se gotove gotova mesna jela
Glasnik NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje jela od pernate i dlakave divljači s odgovarajućim prilozi i garniturama
Propis NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje raznih jela hrvatske
Propis NN 112/2004 • - steći potrebno znanje i vještinu u pripremanju, gotovljenju, izlaganju i posluživanju hladnih (glavnih) jela od raznih vrsta mesa i peradi
Propis NN 112/2004 • - hrvatska nacionalna jela (jela: dalmatinske, istarske, međimursko-zagorske i slavonske kuhinje)
Propis NN 112/2004 • - steći potrebito znanje, brzinu i vještinu u proizvodnji jela po narudžbi te udovoljiti posebnim željama i zahtjevima gosta
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 109/08, Broj 87/99, Broj 128/08, Broj 71/03, Broj 71/99, Broj 74/00


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled