PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - steći potrebno znanje, vještinu i sklonost za ukrašavanje i dekoriranje svečanijih hladnih predjela i hladnih izložaka
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, ukrašavanje, dekoriranje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje hladnih predjela od mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca
NN 112/2004 • - steći potrebito stručno znanje i vještinu za odabiranje, pripremanje i pravilno slaganje odgovarajuće dekoracije i garniture na hladnim izlošcima
NN 112/2004 • - dekoracija i garnitura (za hladne izloške od mesa, riba i morskih plodova
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje raznih vrsta toplih predjela od tijesta
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje i posluživanje toplih predjela od raznih smjesa
NN 112/2004 • - vrste toplih predjela prema osnovnim tijestima od kojih se izrađuju i to predjela od: (tvorničkih tijesta, domaćeg tijesta, vučenog tijesta, tekućeg tijesta, hrustavog tijesta, lisnatog tijesta i prhkog tijesta)
NN 112/2004 • - topla predjela od raznih smjesa (varenci, nabujci i hrustavci)
NN 112/2004 • - steći potrebito znanje i vještinu u proizvodnji jela od riba, rakova školjki i glavonožaca
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje jela od riba procesom kuhanja, ogrušavanja, prženja, pohanja, pečenja i pirjanja
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje jela od rakova, školjki i glavonožaca
NN 112/2004 • - jela od ribe (jela od: kuhane, ogrušane, pržene, pohane, pečene, pirjane i zapečene ribe)
NN 112/2004 • - jela od rakova, školjki i glavonožaca na razne tehnološke procese
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje gotovih jela od: govedine, teletine, svinjetine, janjetine, peradi i mljevenih mesa s odgovarajućim prilozima i garniturama
NN 112/2004 • - pravilno odabiranje tehnološki procesa (pirjanje, poprženje i pečenje) za pojedine vrste i dijelove mesa od kojih se gotove gotova mesna jela
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje jela od pernate i dlakave divljači s odgovarajućim prilozi i garniturama
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje raznih jela hrvatske
NN 112/2004 • - steći potrebno znanje i vještinu u pripremanju, gotovljenju, izlaganju i posluživanju hladnih (glavnih) jela od raznih vrsta mesa i peradi
NN 112/2004 • - hrvatska nacionalna jela (jela: dalmatinske, istarske, međimursko-zagorske i slavonske kuhinje)
NN 112/2004 • - steći potrebito znanje, brzinu i vještinu u proizvodnji jela po narudžbi te udovoljiti posebnim željama i zahtjevima gosta
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 109/08, Broj 87/99,
Broj 128/08, Broj 71/03,
Broj 71/99, Broj 74/00
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE