PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje i posluživanje jela po narudžbi od raznih i odgovarajućih vrsta i dijelova mesa (procesom prženja, poprženja, pohanja i pečenja na žaru)
NN 112/2004 • - znati pravilno odabrati odgovarajuće priloge, variva i garniture, kao i umake uz pojedina jela po narudžbi
NN 112/2004 • - poznavati vještinu stručnog rada i racionalizaciju pokreta, vremena, energije i materijala kog pružanja usluga pred stolom gosta
NN 112/2004 • - upoznati se stručnim radnjama pred stolom gosta kao što su: (sastavljanje i miješanje jela, rasijecanje raznih namirnica, filiranje raznih riba i kuhanje raznih priloga od tjestenina)
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremne radove, flambiranje i posluživanje jednostavnih flambiranih jela od mesa
NN 112/2004 • - flambiranje pred stolom gosta (jela od raznih mesa i jela od ribe, rakova, školjki i glavonožaca)
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje slatkih jela od finog dizanog, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta
NN 112/2004 • - usvojiti pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje slatkih jela od raznih biskvitnih smjesa
NN 112/2004 • - osposobiti se za sastavljanje, gotovljenje, ukrašavanje, prezentiranje i posluživanje raznih krema u čašama i kalupima
NN 112/2004 • - naučiti sastavljanje, pripremanje, gotovljenje i posluživanje raznih varenaca i nabujaka od voća
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, flambiranje i posluživanje (jednostavnijih) desertnih jela
NN 112/2004 • - pripremanje biskvitnih smjesa (tučenje, pečenje, punjenje)
NN 112/2004 • - slatka jela od biskvitnih smjesa (razni omleti, biskvitni svici i razne torte)
NN 112/2004 • - flambirana jela (flambirana slatka jela, flambirana voćna jela)
NN 112/2004 • Kombinira se teorijska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.
NN 112/2004 • Stjecanje znanja, vještina i navika u promjeni zaštite na radu i osobnih sredstava zaštite u cilju sprečavanja opasnosti i očuvanja života i zdravlja.
NN 112/2004 • - upoznati se s važnošću primjene mjera zaštite na radu i osobnih sredstava zaštite,
NN 112/2004 • - Zakonska regulativa zaštite na radu-Upoznati svrhu primjene zakona u cilju sprječavanja ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i drugih bolesti u svezi s radom te zaštita radnog okoliša-Važnost Zakona o zaštiti na radu
NN 112/2004 • -Koji su subjekti Zakona o zaštiti na radu, njihova prava, obveze i odgovornosti
NN 112/2004 • - Prava, obveze i odgovornosti subjekata u provedbi zaštite na radu-Upoznati propise radnog zakonodavstva
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 74/03, Broj 97/09,
Broj 146/09, Broj 80/98,
Broj 127/06, Broj 41/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE