PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• 4. Posluživanje na prometnim sredstvimaUpoznati posluživanje u hotelu.


Stranica NN 112/2004

• Poslužiti jela pića i napitke u avionu. Posluživanje u hotelu.


Stranica NN 112/2004

• Svrha pomoćničkog ispita je dokazivanje ispitanika da je stekao vještine i stručno-teorijska znanja, utvrđena nastavnim planom i programom za zanimanje konobar, nužna za obavljanje poslova u tom zanimanju.


Stranica NN 112/2004

• Pomoćnički ispit se sastoji iz praktičnoga i teorijskog dijela.


Internet NN 112/2004
• Za praktični dio ispita zadaje se, u skladu s nastavnim planom praktičnog dijela naukovanja, praktična zadaća (uradak i radne probe) iz područja:

Internet stranice NN 112/2004
• Ispitanik mora u zadanom roku primjereno pomoćničkom statusu izraditi uradak i obaviti radnu probu. Ispitna komisija na temelju dolje navedenih uradaka i radnih proba zadaje ispitaniku jedan do tri uratka i jednu do tri radne probe. Ispitna komisija može i samostalno predložiti uratke i radne probe koje će zadati ispitaniku.

Internet stranice NN 112/2004 • Priprema stola za četiri osobe za svečanu večeruZnati pripremiti i izabrati pribor za jelo, začine, ukrašavanje, zna kako se slažu pojedina jela na tanjur, serviranje i dr.
Internet stranice NN 112/2004 • Dočekivanje i prihvaćanje gostijuKulturno i servilno dočekati gosta pri ulazu, pozdrav, vođenje gostiju do njihova stola, komunikacija i smještaj, ponuda jelovnika.
Internet stranice NN 112/2004 • Priprema i posluživanje pićaPriprema raznih pića i koktela, ukrašavanje i serviranje
Internet stranice NN 112/2004 • Posluživanje jela, salata i pića od riba, mekušaca i rakova za dvije osobe Znati specifičnosti pri posluživanju jela od riba, mekušaca i rakova izabrati pribor, znati preporučiti pojedine salate, pića i sl. uz navedeno jelo
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Sastavljanje menijaPoduzimanje svih radnji i pridržavanje osnovnih načela za sastavljanje menija. Izrada meni kartice.
Informacije NN 112/2004 • Ispostavljanje računa za pružene uslugeZna pravila službe te pravila prilagođavanju gostu, obračun i dostava računa
Poslovne stranice NN 112/2004 • Priprema jela pred gostomZna pripraviti, dovršiti jelo pred gostom; pripraviti prostor s potrebnim inventarom i pravilno rasporediti obrok na tanjur gosta
Pregledi NN 112/2004 • Priprema koktelaZna preporučiti koktele goste. Zna pravilno povezati različite vrste pića i odabrati potrebnu temperaturu napitka.
Besplatno NN 112/2004 • Serviranje vinaZnati elemente vinske karte, otvaranje butelje pred gostom, izbor čaša, prezentacija i upit o kvaliteti, serviranje vina
Glasnik NN 112/2004 • Hladno-topli bifeZna pripraviti jela i zna objasniti pojedine postupke, način serviranja i posluživanja gostu.
Propis NN 112/2004 • Pri izradi praktične zadaće ispitanik (naučnik) mora se pridržavati propisanih mjera zaštite na radu i zaštite okoliša te ostalih uvjeta koje odredi ispitna komisija.
Propis NN 112/2004 • Ispitanik mora ispitnoj komisiji priložiti mapu praktičnog dijela naukovanja za sve godine obrazovanja iz koje je vidljivo da je uspješno svladao ovaj dio naukovanja.
Propis NN 112/2004 • Stručno-teorijski dio ispita obuhvaća teorijska znanja nužna za obavljanje praktičnih postupaka u zanimanju koja su propisana nastavnim planom i programom za teorijski dio naukovanja.
Propis NN 112/2004 • Primjena mjera zaštite na radu i provođenje mjera higijene osobne i na radnome mjestu0 – 10
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 47/08, Broj 91/94, Broj 44/96, Broj 109/93, Broj 154/08, Broj 138/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled