PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Napisati ugovor o pružanju ugostiteljskih usluga prigodnih svečanih obroka.


Stranica NN 112/2004

• Definirati prostorije, inventar, oblik stolova, način prekrivanja stolova, dekorativne elemente, osoblje, jela, pića i napitke, tijek posluživanja i završne radove za Cocktail party.


Stranica NN 112/2004

• Organizirati posluživanje i poslužiti jednostavnu i proširenu Cocktail party.


Stranica NN 112/2004

• Definirati prostor, inventar, osoblje, pripremne radove, jela, pića i napitke, oblikovanje, prekrivanje, ukrašavanje buffet stola, načine i tijek posluživanja kao i završne radove prilikom organizacije hladno – toplih buffeta.


Internet NN 112/2004
• Naučiti i izreći značajke vrtnih primanja, barbecuea, smoorebroda, hladnih biffea ruskog i francuskog tipa te sudjelovati u svim fazama posluživanje istih.

Internet stranice NN 112/2004
• Odrediti prostorije, inventar, osoblje, uređivanje i ukrašavanje prostorija i stolova za posluživanje svečanog objeda –večere (banquet).

Internet stranice NN 112/2004 • Obaviti pripremne radnje i postaviti osnovni inventar na banketni stol.
Internet stranice NN 112/2004 • Urediti konobarski radni stol, podijeliti osoblje po rajonima i upoznati ih sa kretanjem u banketnoj dvorani kao i o dogovorenim znakovima te posebnim zaduženjima.
Internet stranice NN 112/2004 • Poslužiti na adekvatan način jela, pića i napitke prema utvrđenom meni-u i dogovorenom načinu posluživanja.
Internet stranice NN 112/2004 • Pravilno ispratiti uzvanike te obaviti sve završne radove u svezi s banquetom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • 2. Pripremanje i dogotovljavanje jela pred gostomObaviti pripremne radove u blagavonici i konobarskoj pripremnici.
Informacije NN 112/2004 • Prigotoviti jela miješanjem (Tartar biftek, Koktel od škampi, Toska salata, Celer s umakom Remulad, Dinja s pršutom,…).
Poslovne stranice NN 112/2004 • Flambirati slana jela pred gostom juhe (dijela juhe, priloga juhi, prelijevanjem gorućim alkoholom, zwiebelnsuppe); mesnih jela (Bifte Meksiko, teleći medaljoni, flambirana pečena piletina, flambirani škampi, jastog,…);
Pregledi NN 112/2004 • slatkih jela [kolača (palačinka, omleta, torti, fondia od čokolade, kreme, sladoleda,…);
Besplatno NN 112/2004 • voća (kruške, dinje, trešnje, breskve, ananasa, banane,…)] .
Glasnik NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti mesnu, riblju, vegetarijansku,… frituru.
Propis NN 112/2004 • Pravilno rasjeći sušena, kuhana, pečena mesa, ribu, rakove,…
Propis NN 112/2004 • Dogotoviti jela na roštilju. Pripremni radovi za dogotovljavanje jela pred gostom ili kod stola gosta.
Propis NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti barske mješavine u konzumnoj čaši, barskoj čaši, ručnom mješaču, električnom mješaču,…
Propis NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti aperitivne i digestivne barske mješavine.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 37/02, Broj 13/00, Broj 128/07, Broj 112/02, Broj 141/08, Broj 158/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled