PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Napisati ugovor o pružanju ugostiteljskih usluga prigodnih svečanih obroka.
NN 112/2004 • Definirati prostorije, inventar, oblik stolova, način prekrivanja stolova, dekorativne elemente, osoblje, jela, pića i napitke, tijek posluživanja i završne radove za Cocktail party.
NN 112/2004 • Organizirati posluživanje i poslužiti jednostavnu i proširenu Cocktail party.
NN 112/2004 • Definirati prostor, inventar, osoblje, pripremne radove, jela, pića i napitke, oblikovanje, prekrivanje, ukrašavanje buffet stola, načine i tijek posluživanja kao i završne radove prilikom organizacije hladno – toplih buffeta.
NN 112/2004 • Naučiti i izreći značajke vrtnih primanja, barbecuea, smoorebroda, hladnih biffea ruskog i francuskog tipa te sudjelovati u svim fazama posluživanje istih.
NN 112/2004 • Odrediti prostorije, inventar, osoblje, uređivanje i ukrašavanje prostorija i stolova za posluživanje svečanog objeda –večere (banquet).
NN 112/2004 • Obaviti pripremne radnje i postaviti osnovni inventar na banketni stol.
NN 112/2004 • Urediti konobarski radni stol, podijeliti osoblje po rajonima i upoznati ih sa kretanjem u banketnoj dvorani kao i o dogovorenim znakovima te posebnim zaduženjima.
NN 112/2004 • Poslužiti na adekvatan način jela, pića i napitke prema utvrđenom meni-u i dogovorenom načinu posluživanja.
NN 112/2004 • Pravilno ispratiti uzvanike te obaviti sve završne radove u svezi s banquetom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • 2. Pripremanje i dogotovljavanje jela pred gostomObaviti pripremne radove u blagavonici i konobarskoj pripremnici.
NN 112/2004 • Prigotoviti jela miješanjem (Tartar biftek, Koktel od škampi, Toska salata, Celer s umakom Remulad, Dinja s pršutom,…).
NN 112/2004 • Flambirati slana jela pred gostom juhe (dijela juhe, priloga juhi, prelijevanjem gorućim alkoholom, zwiebelnsuppe); mesnih jela (Bifte Meksiko, teleći medaljoni, flambirana pečena piletina, flambirani škampi, jastog,…);
NN 112/2004 • slatkih jela [kolača (palačinka, omleta, torti, fondia od čokolade, kreme, sladoleda,…);
NN 112/2004 • voća (kruške, dinje, trešnje, breskve, ananasa, banane,…)] .
NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti mesnu, riblju, vegetarijansku,… frituru.
NN 112/2004 • Pravilno rasjeći sušena, kuhana, pečena mesa, ribu, rakove,…
NN 112/2004 • Dogotoviti jela na roštilju. Pripremni radovi za dogotovljavanje jela pred gostom ili kod stola gosta.
NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti barske mješavine u konzumnoj čaši, barskoj čaši, ručnom mješaču, električnom mješaču,…
NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti aperitivne i digestivne barske mješavine.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 37/02, Broj 13/00,
Broj 128/07, Broj 112/02,
Broj 141/08, Broj 158/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE