PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Različitim tehnikama poslužiti aperitive u posebnim prigodama.Vrste aperitiva.


Stranica NN 112/2004

• 5. Posluživanje bezalkoholnih pića. Nabrojati, objasniti i poslužiti bezalkoholna pića na osnovi prirodnih sastojaka.


Stranica NN 112/2004

• Poslužiti različita bezalkoholna pića.Vrste bezalkoholnih pića.


Stranica NN 112/2004

• Određivanje vina prema vrstama jela i gastronomskim pravilima.


Internet NN 112/2004
• Poslužiti različite vrste piva.Vrste piva i njegove karakteristike.

Internet stranice NN 112/2004
• 8. Posluživanje dižestivnih pića. Pravilno poslužiti dižestivna pića.

Internet stranice NN 112/2004 • 9. Pripremanje i posluživanje toplih i hladnih napitakaPripremiti i poslužiti proizvode od kave u različitim ugostiteljskim objektima.
Internet stranice NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti topla i bezalkoholna pića i napitke. Topli napitci od kave.
Internet stranice NN 112/2004 • 10. Pripremanje i posluživanje jednostavnih vrućih alkoholnih pića. Pripremiti i poslužiti punč.
Internet stranice NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti kuhanu rakiju. Pripremanje i posluživanje punča.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • 11. Posluživanje u kavani.Raditi u različitim vrstama kavana.
Informacije NN 112/2004 • Napisati i izraditi sredstva ponude i prodaje jela, pića i napitaka u kavani.
Poslovne stranice NN 112/2004 • 12. Posluživanje hrane, pića i napitaka u klasičnim i specijaliziranim restauracijama. Poslužiti dnevne obroke u restoranima pansionskog tipa.
Pregledi NN 112/2004 • Poslužiti dnevne obroke u specijaliziranim restauracijama. Dnevni obroci u restoranima pansionskog tipa.
Besplatno NN 112/2004 • 13. Posluživanje dnevnih obroka u alternativnim prostorima. Obaviti sve poslove posluživanja hrane, pića i napitaka u hotelskim sobama i apartmanima.
Glasnik NN 112/2004 • Obaviti posluživanje na terasi i vrtu. Posluživanje hrane, pića i napitaka u hotelskoj sobi.
Propis NN 112/2004 • 14.Suha putna hrana ili „lunch paket“.Učenik treba znati objasniti karakteristike «lunch paketa».
Propis NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • Definirati načine, mjesto i vrijeme posluživanja obroka u prirodi.
Propis NN 112/2004 • Organizirati i obaviti posluživanje prigodnih svečanih obroka.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 56/91, Broj 95/97, Broj 18/05, Broj 7/98, Broj 133/08, Broj 8/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled