PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Različitim tehnikama poslužiti aperitive u posebnim prigodama.Vrste aperitiva.
NN 112/2004 • 5. Posluživanje bezalkoholnih pića. Nabrojati, objasniti i poslužiti bezalkoholna pića na osnovi prirodnih sastojaka.
NN 112/2004 • Poslužiti različita bezalkoholna pića.Vrste bezalkoholnih pića.
NN 112/2004 • Određivanje vina prema vrstama jela i gastronomskim pravilima.
NN 112/2004 • Poslužiti različite vrste piva.Vrste piva i njegove karakteristike.
NN 112/2004 • 8. Posluživanje dižestivnih pića. Pravilno poslužiti dižestivna pića.
NN 112/2004 • 9. Pripremanje i posluživanje toplih i hladnih napitakaPripremiti i poslužiti proizvode od kave u različitim ugostiteljskim objektima.
NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti topla i bezalkoholna pića i napitke. Topli napitci od kave.
NN 112/2004 • 10. Pripremanje i posluživanje jednostavnih vrućih alkoholnih pića. Pripremiti i poslužiti punč.
NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti kuhanu rakiju. Pripremanje i posluživanje punča.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • 11. Posluživanje u kavani.Raditi u različitim vrstama kavana.
NN 112/2004 • Napisati i izraditi sredstva ponude i prodaje jela, pića i napitaka u kavani.
NN 112/2004 • 12. Posluživanje hrane, pića i napitaka u klasičnim i specijaliziranim restauracijama. Poslužiti dnevne obroke u restoranima pansionskog tipa.
NN 112/2004 • Poslužiti dnevne obroke u specijaliziranim restauracijama. Dnevni obroci u restoranima pansionskog tipa.
NN 112/2004 • 13. Posluživanje dnevnih obroka u alternativnim prostorima. Obaviti sve poslove posluživanja hrane, pića i napitaka u hotelskim sobama i apartmanima.
NN 112/2004 • Obaviti posluživanje na terasi i vrtu. Posluživanje hrane, pića i napitaka u hotelskoj sobi.
NN 112/2004 • 14.Suha putna hrana ili „lunch paket“.Učenik treba znati objasniti karakteristike «lunch paketa».
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Definirati načine, mjesto i vrijeme posluživanja obroka u prirodi.
NN 112/2004 • Organizirati i obaviti posluživanje prigodnih svečanih obroka.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 56/91, Broj 95/97,
Broj 18/05, Broj 7/98,
Broj 133/08, Broj 8/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE