PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2004 • 4. Prostor i uređaji s jednodjelnim koritom i radnom plohom, zasebno, za pripremu ribe, mesa, povrća i voća. Ovi prostori i uređaji mogu se nalaziti u blizini kuhinje ili centralnoj pripremnici, ako postoji. Ugostitelj koji ne uslužuje ribu ne mora imati korito i radnu plohu za pripremu ribe
NN 73/2004 • 5. Odgovarajuće radne površine i police te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
NN 73/2004 • 6. Koš za otpatke pokraj svake radne površine s poklopcem za nožno otvaranje
NN 73/2004 • 7. Odgovarajući uređaji za termičku obradu hrane, pića i napitaka
NN 73/2004 • 8. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica samo kod termičke obrade hrane
NN 73/2004 • 9. Uređaji za odvod pare, dima i mirisa koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije (napa s mehaničkim odsisom)
NN 73/2004 • 12. Odvojeni prostori s trodjelnim sudoperom za pranje bijelog posuđa i dvodjelnim sudoperom za pranje crnog posuđa s tekućom toplom i hladnom vodom, a ako se posuđe pere strojem za pranje posuđa, dostatni su jednodjelni sudoperi
NN 73/2004 • 13. Manipulativni putevi crnog i bijelog posuđa moraju biti odvojeni
NN 73/2004 • 14. Umivaonik s toplom i hladnom vodom za osoblje u kuhinji, tekući sapun i papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku
NN 73/2004 • 15. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2004 • 16. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje
NN 73/2004 • 1. Prozori na otvaranje, ako postoje, i ventilacijski otvori s mrežicom protiv insekata. U kuhinji u kojoj nije moguća ugradnja mrežica protiv insekata na otvore potrebno je postaviti odgovarajući uređaj za odbijanje insekata (npr. svjetiljka za odbijanje insekata)
NN 73/2004 • 3. Zid do visine 2 m obložen vodonepropusnim materijalom koji se lako čisti i održava (keramičke pločice ili sl.)
NN 73/2004 • 5. Najmanje jedno dvodjelno korito, s tekućom toplom i hladnom vodom i radna ploha za pripremu namirnica
NN 73/2004 • 6. Odgovarajuće radne površine i police te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
NN 73/2004 • 7. Koš za otpatke kraj radne površine s poklopcem za nožno otvaranje
NN 73/2004 • 8. Odgovarajući uređaji za termičku obradu hrane, pića i napitaka
NN 73/2004 • 9. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica samo kod termičke obrade hrane
NN 73/2004 • 10. Uređaji za odvod dima, pare i mirisa koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije (napa s mehaničkim odsisom)
NN 73/2004 • 12. Umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom, za osoblje u kuhinji, tekući sapun, papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 3/05, Broj 120/06,
Broj 42/08, Broj 50/95,
Broj 16/06, Broj 57/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE