PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2004 • 13. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu
NN 73/2004 • 14. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje
NN 73/2004 • »8.2 Prostorije, priručni prostori i uređaji za čuvanje namirnica, proizvoda i pića, te način čuvanja (odredbe se primjenjuju na kuhinju iz točke 8. ovog Priloga)
NN 73/2004 • 1. Odgovarajući broj prostorija ili prostora za čuvanje namirnica prozračivana prirodnim ili mehaničkim putem
NN 73/2004 • 2. Odgovarajući broj rashladnih komora i/ili hladnjaka za odvojeno spremanje :mesa, ribe, mliječnih proizvoda, voća i povrća u prostorijama ili prostorima za čuvanje namirnica
NN 73/2004 • 3. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu uporabu u koju svrhu mogu poslužiti i rashladni uređaji
NN 73/2004 • 7. Kontrola temperature u svim rashladnim prostorima i uređajima
NN 73/2004 • 8. Police i ormari od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
NN 73/2004 • 9. Odvojeno čuvanje sirovina, poluproizvoda i gotove hrane
NN 73/2004 • – u podtočki 1. iza riječi »blagovaonici« dodaje se zvjezdica;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2004 • – iza podtočke 1. dodaje se zvjezdica i riječi: »*Usluživanje doručka, ručka, večere i drugih obroka može se obavljati u jednoj blagovaonici«;
NN 73/2004 • U točki 10.2. »Ponuda menu-a«, podtočka 1. mijenja se i glasi:
NN 73/2004 • »1. Najmanje dva menu-a za svaki obrok ili buffet usluga s deset različitih jela od kojih su najmanje dva topla jela, usluge konobara«;
NN 73/2004 • U točki 12.3. »Ostalo«, u podtočki 2. u koloni 2* bijelo polje zamjenjuje se sivim poljem;
NN 73/2004 • U točki 13.1. »Sanitarije za osoblje koje podliježe sanitarnom nadzoru«, podtočka 6. mijenja se i glasi:
NN 73/2004 • »6. Jedna tuš kabina za žene i odvojeno jedna tuš kabina za muškarce u slučaju od 6 do 15 zaposlenih osoba u jednoj smjeni«;
NN 73/2004 • U točki 13.2. »Sanitarije za ostalo osoblje koje ne podliježe sanitarnom nadzoru...«, podtočka 2. mijenja se i glasi:
NN 73/2004 • »2. Jedan zahod za muškarce, s predprostorom u kojem je umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom«;
NN 73/2004 • U točki 13.3. »Garderoba, prostor za blagovanje...«, u podtočki 2. riječ »klučem« zamjenjuje se riječju »ključem«;
NN 73/2004 • U Prilogu II. »ELEMENTI ZA KATEGORIZACIJU HOTELA – NOVI OBJEKTI«:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 31/00, Broj 26/05,
Broj 109/07, Broj 47/94,
Broj 152/05, Broj 121/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE