PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 39/1999 • 5. da sadrži najviše 0,4% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,
NN 39/1999 • Nerafinirano jestivo suncokretovo ulje i bučino ulje pri stavljanju u promet osim temeljnim zahtjevima propisanim člancima 18. i 19. ovog pravilnika moraju udovoljavati i drugim temeljnim zahtjevima iz Tablice 1. Priloga 1.
NN 39/1999 • Ostala nerafinirana jestiva ulja pri stavljanju u promet osim temeljnim zahtjevima propisanim člankom 18. ovog pravilnika moraju udovoljavati i vrijednostima zahtjeva za identifikaciju navedenim u preporukama Codex Alimentarius Commission WHO/FAO.
NN 39/1999 • Bučino ulje pri stavljanju u promet namijenjeno neposrednoj potrošnji mora biti pakirano u obojenu staklenu ambalažu.
NN 39/1999 • Jestive masti u smislu ovog pravilnika su proizvodi dobiveni odgovarajućim tehnološkim postupcima od masnog tkiva biljnog ili životinjskog porijekla.
NN 39/1999 • Jestiva biljna mast u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven postupcima hidrogeniranja i/ili frakcioniranja i/ili interesterifikacije i/ili drugim odgovarajućim tehnološkim postupcima od jestivih masti i ulja biljnog porijekla.
NN 39/1999 • Jestiva miješana mast u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven postupkom hidrogeniranja i/ili frakcioniranja i/ili interesterifikacije i/ili drugim odgovarajućim tehnološkim postupcima od jestivih biljnih, životinjskih masti i ulja uključujući jestive masti i ulja riba i drugih morskih životinja.
NN 39/1999 • Jestiva biljna mast i jestiva miješana mast pri stavljanju u promet moraju udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 39/1999 • 2. da su neutralnog okusa i mirisa, bez stranog i/ili užeglog mirisa i okusa,
NN 39/1999 • 3. da sadrže najviše 0,3% slobodnih masnih kiselina (izraženih kao oleinska kiselina),
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 39/1999 • 5. da sadrže najviše 0,2% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C.
NN 39/1999 • Jestiva životinjska mast s naznakom porijekla ovisno o vrsti životinje od koje potječe masno tkivo i postupka dobivanja stavlja se u promet kao:
NN 39/1999 • Domaća svinjska mast u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven suhim postupkom topljenja masnog tkiva, bez dodavanja dopuštenih aditiva, a pri stavljanju u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 39/1999 • 1. da je potpuno bijele boje ili bijele boje sa žućkastom ili sivkastom nijansom, a da je na temperaturi od 700 C prozirna uz pojavu slabo žute nijanse,
NN 39/1999 • 2. da je svojstvenog okusa i mirisa, bez stranog i/ili užeglog mirisa i okusa,
NN 39/1999 • 3. da je na temperaturi od 15-200 C mazive, glatke ili zrnate strukture,
NN 39/1999 • 4. da sadrži najviše 0,65% slobodnih masnih kiselina (izraženih kao oleinska kiselina),
NN 39/1999 • 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,
NN 39/1999 • Svinjska mast u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven mokrim postupkom topljenja masnih tkiva, a pri stavljanju u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 39/1999 • 1. da je bijele boje i da je pri temperaturi od 700 C potpuno prozirna,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 134/08, Broj 103/03,
Broj 149/04, Broj 107/07,
Broj 63/07, Broj 102/97
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE