PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2002-05-48-966 NN 48/2002

• (7) U blizini kuhinje mora biti odvojena, prozračivana prostorija za odlaganje smeća i otpadaka.


Stranica NN 48/2002

• (8) Iznimno od stavka 3. ovog članka, kuhinja u kojoj se samo priprema doručak može imati jednostavniju primjerenu opremu i uređaje.


Stranica NN 48/2002

• (1) Pod u kuhinji ne smije biti klizav, mora biti od vodonepropusnog materijala koji se lako čisti i održava. U podu moraju biti odvodi sa sifonom koji ima zaštitnu rešetku.


Stranica NN 48/2002

• (2) Zidovi kuhinje, prostorija i prostora za pripremanje i obradu namirnica i pranje posuđa, moraju biti obloženi keramičkim pločicama do visine 1, 80 m od poda.


Internet NN 48/2002
• (3) Prozori i otvori u kuhinji moraju biti zaštićeni od ulaska insekata zaštitnim mrežicama.

Propis NN 48/2002
• (4) U kuhinji mora biti besprijekoran red i čistoća, a otpaci se moraju redovito odstranjivati.

Propis NN 48/2002 • 1.16.5. Centralna pripremnica namirnica - prostorija za obradu namirnica za više smještajnih objekata kojima posluje jedan ugostitelj
Propis NN 48/2002 • (1) Ugostitelj koji posluje s više smještajnih objekata u kojima se pružaju usluge prehrane gostima, može pripremu i obradu namirnica za pripremanje jela u tim smještajnim objektima organizirati na jednom mjestu u centralnoj pripremnici namirnica.
Propis NN 48/2002 • 1. odgovarajuće rashladne uređaje za čuvanje neobrađenih namirnica,
Propis NN 48/2002 • 2. odgovarajuće rashladne odnosno termičke uređaje za odlaganje obrađenih i poluobrađenih namirnica i proizvoda,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 48/2002 • 8. za potrebe osoblja poseban umivaonik s tekućom hladnom i toplom vodom, odgovarajućim priborom i sredstvom za pranje, dezinfekciju i sušenje ruku,
Propis NN 48/2002 • 11. na vidljivom mjestu mora biti izloženo upozorenje o zabrani konzumiranja hrane;
Propis NN 48/2002 • 12. ormarić opremljen materijalom za prvu pomoć mora se nalaziti na vidnom i lako dostupnom mjestu,
Propis NN 48/2002 • 13. odgovarajuću opremu i uređaje za dostavu obrađenih namirnica, koji udovoljavaju sanitarnim uvjetima.
Propis NN 48/2002 • 1.16.6. Prostorije i priručni prostori za čuvanje namirnica i pića, te način čuvanja
Propis NN 48/2002 • (1) U smještajnom objektu prostorije za spremanje i čuvanje namirnica i pića moraju biti odvojene od kuhinje ili prostora za pripremanje jela, moraju biti opremljene odgovarajućim policama i/ili ormarima s pretincima za smještaj namirnica i pića.
Propis NN 48/2002 • (2) Prostorije iz stavka 1. ovoga članka za čuvanje lako pokvarljivih namirnica i pića moraju biti opremljene rashladnim komorama ili hladnjacima odgovarajućeg kapaciteta, kojima se omogućava odvojeno čuvanje namirnica različitog porijekla.
Propis NN 48/2002 • (3) U prostorijama iz stavka 1. ovog članka, ako postoje, prozori moraju biti mrežicom zaštićeni od mogućnosti ulaska insekata.
Propis NN 48/2002 • (4) Priručni prostor za čuvanje namirnica i pića smješten je neposredno uz: kuhinju, prostoriju za pripremanje jela ili prostoriju za usluživanje gostiju. Iznimno, taj prostor može biti i odvojen prostor u kuhinji, prostoriji za pripremanje jela ili prostoriji za usluživanje gostiju, ili u tu svrhu u tim prostorijama postavljen rashladni uređaj, ako ovim Pravilnikom nije drukčije određeno. Na priručni prostor za čuvanje namirnica i pića odgovarajuće se primjenjuju odredbe stavka 1., 2. i 3. ovoga članka.
Propis NN 48/2002 • (5) Namirnice i proizvodi čuvaju se u prostorijama, priručnim prostorima, komorama i u rashladnim uređajima na slijedeći način:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 107/07, Broj 2/07, Broj 49/03, Broj 54/03, Broj 4/08, Broj 63/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled