PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-07-106-2062 NN 106/2004

• a) živih domaćih papkara (goveda, ovaca, koza i svinja) i divljih papkara;


Stranica NN 106/2004

• e) proizvoda od mesa domaćih i divljih papkara koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus slinavke i šapa;


Stranica NN 106/2004

• f) proizvoda životinjskog podrijetla (od papkara) namijenjenih prehrani ljudi, prehrani životinja ili za poljoprivrednu ili industrijsku upotrebu, životinjske hrane i stelje biljnog podrijetla;


Stranica NN 106/2004

• g) proizvoda životinjskog podrijetla (od papkara) namijenjenih farmaceutskoj ili medicinskoj (kirurškoj) upotrebi;


Internet NN 106/2004
• radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku zarazne bolesti slinavke i šapa.

Internet stranice NN 106/2004
• Zabrana iz stavka prvog ove točke odnosi se i na pošiljke živih papkara koje se provoze preko područja zemalja koje nisu navedene u točki III. ove Naredbe, bez obzira na njihovo podrijetlo.

Internet stranice NN 106/2004 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na sljedeće pošiljke:
Internet stranice NN 106/2004 • a) mesa goveda isključujući iznutrice (osim ošita i žvačnih mišića) pod uvjetom da je meso iskošteno i da je dobiveno od trupova s kojih su odstranjeni glavni dostupni limfni čvorovi, koje je podvrgnuto zrenju na temperaturi iznad +2°C kroz najmanje 24 sata prije nego su kosti bile odstranjene i u kojem je pH vrijednost mesa, elektronski izmjerena u središtu mišića longissimus dorsi nakon zrenja i prije iskoštavanja, bila ispod 6.0 i da je meso držano strogo odvojeno tijekom svih stupnjeva proizvodnje, iskoštavanja i uskladištenja do pakiranja od ostalog mesa koje ne udovoljava istim uvjetima,
Internet stranice NN 106/2004 • Argentina: Provincije Buenos Aires, Catamarca, Corrientes, Entre Rios, La Pampa, La Rioja, Mendoza, Misiones, Neuquen, Rio Negro, San Juan, San Luis, Santa Fe, Santiago del Estero i Tucuman, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 01. veljače 2002. godine.
Internet stranice NN 106/2004 • La Pampa i Santiago del Estero, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 09. ožujka 2002. godine.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 106/2004 • Cordoba, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 27. ožujka 2002. godine.
Informacije NN 106/2004 • Chubut, Santa Cruz i Tierra del Fuego, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. ožujka 2002. godine.
Poslovne stranice NN 106/2004 • Brazil: Države Paraná, Minas Gerais (osim područnih jedinica Oliveira, Passos, Sao Gonçalo de Sapucai, Sete Lagoas i Bambuí), Sao Paulo, Espíritu Santo, Mato Grosso do Sul (osim općina Sete Quedas, Sonora, Aquidauana, Bodoqueno, Bonito, Caracol, Coxim,
Pregledi NN 106/2004 • Država Rio Grande do Sul, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 01. prosinca 2001. godine.
Besplatno NN 106/2004 • Paragvaj: Središnji Chaco i područja San Pedro, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 01. rujna 2002. do 19. veljače 2003. godine.
Glasnik NN 106/2004 • Urugvaj: pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 01. studenog 2001. godine.
Propis NN 106/2004 • b) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
Propis NN 106/2004 • c) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Propis NN 106/2004 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Propis NN 106/2004 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 146/05, Broj 50/09, Broj 67/03, Broj 13/99, Broj 41/01, Broj 32/96


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled