PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-12-187-3220 NN 187/2004

• b) gnojevka ne smije biti korištena najmanje 42 dana od zadnjeg dodavanja infektivnog materijala, osim ako veterinarski inspektor dozvoli kraće razdoblje pohrane gnojevke koja je bila tretirana u skladu s uputama službenog veterinara na način da je osigurano uništavanje virusa klasične svinjske kuge.


Stranica 2004-12-187-3220 NN 187/2004

• 4. U odnosu na odstupanje od odredbi iz točaka 1. i 2. ovoga Dodatka u slučaju gospodarstava gdje se svinje drže na otvorenom, Uprava može odrediti posebne postupke čišćenja i dezinfekcije uzimajući u obzir tip gospodarstva i klimatske uvjete.


Stranica 2004-12-187-3220 NN 187/2004

• POPIS NACIONALNIH LABORATORIJA ZA KLASIČNU SVINJSKU KUGU I NJIHOVE ZADAĆE


Stranica 2004-12-187-3220 NN 187/2004

• 1. Nacionalni laboratoriji za klasičnu svinjsku kugu je Hrvatski veterinarski institut, Zagreb.


Internet NN 187/2004
• 2. Zadaća nacionalnoga laboratorija za klasičnu svinjsku kugu je osigurati da se laboratorijsko pretraživanje koje se obavlja u svrhu utvrđivanja prisutnosti klasične svinjske kuge i utvrđivanje genotipova izoliranih virusa provodi u skladu s Dijagnostičkim priručnikom.

Internet stranice NN 187/2004
• 3. Nacionalni laboratoriji za klasičnu svinjsku kugu odgovoran je za usklađivanje standarda i dijagnostičkih postupaka u drugim laboratorijima u zemlji u kojima se provodi dijagnostika klasične svinjske kuge i kako bi to postigao mora:

Internet stranice NN 187/2004 • b) kontrolirati kvalitetu dijagnostičkih reagensa koji se koriste u državi;
Internet stranice NN 187/2004 • d) čuvati izolate virusa klasične svinjske kuge iz potvrđenih slučajeva i izbijanja klasične svinjske kuge.
Internet stranice NN 187/2004 • GLAVNI KRITERIJI I ČIMBENICI RIZIKA KOJE TREBA UZETI U OBZIR KOD DONOŠENJA ODLUKE O USMRĆIVANJU SVINJA NA KONTAKTNIM GOSPODARSTVIMA
Internet stranice NN 187/2004 • Mogućnost širenja virusa iz mjesta izbijanja Velika/Ograničena
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 187/2004 • GLAVNI KRITERIJI I ČIMBENICI RIZIKA KOJE TREBA UZETI U OBZIR KOD DONOŠENJA ODLUKE O PROVEDBI
Informacije NN 187/2004 • određenom području, tijekom sljedeća 2 ili vjerojatnovjerojatno
Poslovne stranice NN 187/2004 • Krizni plan mora udovoljavati sljedećim kriterijima i zahtjevima:
Pregledi NN 187/2004 • a) U slučaju izbijanja klasične svinjske kuge provedna mjera iz Kriznoga plana mora biti brza i učinkovita;
Besplatno NN 187/2004 • b) Krizni plan mora sadržavati detaljan opis pristupa financijskim sredstvima iz državnoga proračuna koja su osigurana za provedbu hitnih mjera, kako bi se osigurala provedba svih mjera u borbi protiv epizootije klasične svinjske kuge;
Glasnik NN 187/2004 • c) Hijerarhija upravljanja mora biti određena u Kriznome planu kako bi se osiguralo brzo i učinkovito donošenje odluka u vezi epizootije;
Propis NN 187/2004 • d) Krizni plan mora sadržavati detaljan opis resursa koji su potrebni sredstvima za osiguravanje brzog i učinkovitog poduzimanja mjera, uključujući laboratorijsko osoblje, opremu i infrastrukturu;
Propis NN 187/2004 • e) Krizni plan mora sadržavati priručnik u kojemu su detaljno dane upute i opisani postupci i mjere koje se provode u slučaju izbijanja klasične svinjske kuge;
Propis NN 187/2004 • f) Ako je potrebno Krizni plan može sadržavati detaljan plan hitnoga cijepljenja;
Propis NN 187/2004 • g) Osoblje koje sudjeluje u provedbi mjera iz Kriznoga plana mora redovito:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 89/08, Broj 103/02, Broj 151/04, Broj 79/94, Broj 1/09, Broj 61/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled