PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 87/1993 • Gostionica u kojoj se pružaju i usluge smještaja mora imati sobe za goste, a ispod naziva "gostionica" mora biti dodatak s iznajmljivanjem soba.
NN 87/1993 • Kavana je ugostiteljski objekt u kojem se pripremaju i uslužuju napici, pića, slastice i pretežito jednostavnija jela.
NN 87/1993 • U dijelu prostorije za usluživanje gostiju ili u posebnoj prostoriji, u kavani, mogu se usluživati i glavni obroci (ru čak, večera) ako postoji oprema i inventar propisan za bla govaonicu.
NN 87/1993 • Kavana mora imati prostoriju za usluživanje gostiju. kuhinju ili proslor za pripremanje jela, ako ih uslužuje točionik s izložbenom rashladnom vitrinom za hladna jela i slastice, te priručne proslore i rashladne uređaje za čuvanje naznirnica i pića.
NN 87/1993 • Pivnica je ugostiteljski objekt u kojem se tijekom čitavog poslovnog vremena toči pretežito pivo, te pripremaju i uslužuju topla i hladna jela odgovarajučeg asortimana.
NN 87/1993 • Pivnica mora imati prosloriju za usluživanje gostiju, kuhinju ili prostor za pripremanje jela, točionik s uređajem za točenje piva na krigle, priručne prostore i rashladne uređaje za čuvanje namirnica i pića.
NN 87/1993 • Zdravljak je ugostiteljski objekt u kojem se tijekom čitavog poslovnog vremena pripremaju i uslužuju topla i hladna - pretežito mliječna jela, slastice, bezalkoholna pića i napici.
NN 87/1993 • Zdravljak mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik s rashladnom vitrinom za slastice, kuhinju ili prostor za pripremanje jela, odgovarajuči termički blok s prostorom za izradu slastica, priručne prostore i rashladne uređaje za čuvanje namirnica, pića i napitaka.
NN 87/1993 • Snack-bar je ugostiteljski objekt u kojem se tijekom čitavog poslovnog vremena na očigled gostiju pripremaju i uslužuju jela, pića i napici.
NN 87/1993 • Snack-bar mora imati prostoriju za usluživanje gostiju odnosno za samoposluživanje, prostor za pripremanje jela, točionik, koji može biti u prostoru za pripremanje jela, snack konzumacijski pult, te priručne prostore i rasladne uređaje za čuvanje namirnica i pića i namještaj prilagođen kračem zadržavanju gostiju
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 87/1993 • Caffe-bar je ugostiteljski objekt u kojem se tijekom čitavog poslovnog vremena, uglavnom u prostoru točionika, pripremaju i uslužuju napici i pića, topli i hladni sendviči, slastice, voče, te sladoled proizveden na industrijski način
NN 87/1993 • Caffe-bar mora imati prostoriju za usluživanje, točionik u prostoriji za usluživanje, termički uređaj i prostor za pripremanje slastica ako se u objektu uslužuju slastice, te namještaj prilagođen kračem zadržavanju gostiju.
NN 87/1993 • Buffet je ugostiteljski objekt u kojem se tijekom čitavog poslovnog vremena pripremaju i uslužuju pića i napici, te pretežito hladna jela.
NN 87/1993 • U buffetu se mogu usluživati i jednostavna topla jela. Buffet mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, prostor za pripremanje jela, točionik u prostoru za usluživanje, priručne prostore i rashladne uređaje za čuvanje namirnica i pića, te namještaj prilagođen kraćem zadržavanju gostiju.
NN 87/1993 • Ukoliko se u buffetu uslužuju jednostavna topla jela, a nema kuhinje, u prostoru točionika mora bili proslor za pripremanje jela.
NN 87/1993 • Bistro je ugostiteljski objekt u kojem se pripremaju i uslužuju pića, napici i pretežito jednostavna jela.
NN 87/1993 • Ristro mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s namještajem prilagodenim kračem zadržavanju gostiju, prostor za pripremanje jela, točionik i priručne prostore, te opremu za čuvanje namirnica i pića.
NN 87/1993 • Krčma je ugostiteljski objekt u kojem se pripremaju i uslužuju pića, napici i hladna jela, a mogu se usluživati i pojedina topla jela, prema mjesnim običajima.
NN 87/1993 • Krema mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik u istoj prostoriji, priručne prostore i rashladne uređaje za čuvanje namirnica i pića, te kuhinju ili prostor za pripremanje, jela ukoliko se u krčmi uslužuju i topla jela.
NN 87/1993 • Konoba je ugostiteljski objekt u kojem se uslužuju pretežito vino i rakija, te pripremaju i uslužuju karakteristična jela prema običajima kraja.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 201/03, Broj 85/06,
Broj 40/94, Broj 14/07,
Broj 129/09, Broj 151/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE