PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis NN 87/1993

• Konoba mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s odgovarajučim izvornim namještajem prilagođenim kraju, točionik, priručne prostore i rashladne uređaje za čuvanje namirnica i pića, te prostore i uređaje za pripremanje karakterističnih jela.


Propis NN 87/1993

• Kada se u konobi uslužuju karakteristična topla jela, moraju se pripremiti na ognjištu.


Propis NN 87/1993

• Pečenjarnica je ugostiteljski objekt u kojem se pripremaju i uslužuju pečena jela i toče alkoholna i bezalkoholna pića i napici.


Propis NN 87/1993

• Pečenjarnica mora imati prostoriju ili prostor za usluživanje gostiju, točionik u istoj prostoriji, prostor i opremu za pripremanje jela i priručne prostore i rashladne uređaje za čuvanje namirnica i pića, te namještaj prilagođen kračem zadržavanju gostiju.


Propis NN 87/1993
• Disco-bar je ugostiteljski objekt u kojem se, u pravilu noču, pripremaju i uslužkrju pića i napici i jednostavna jela.

Propis NN 87/1993
• Disco-bar mora imati glazbu koja se emitira putem odgovarajučih uređaja i prostor pogodan za ples (plesni podij).

Propis NN 87/1993 • Glede ostalih uvjeta uređenja i opreme odgovarajuče se primjenjuju odredbe ovog pravilnika propisane za kavanu, s tim da se iz točionika smještenog u prostoriji za usluživanje, mogu neposredno posluživati gosti.
Propis NN 87/1993 • Nočni bar je ugostiteljski objekt u kojem se pripremaju i uslužuju pića i napici, te jednostavna jela.
Propis NN 87/1993 • Nočni bar, u pravilu, ima živu glazbu, a mora imati prostor za usluživanje, prostor za ples sukladan veličini bara, mušku i žensku garderobu s umivaonikorn i tušem s toplom vodom ukoliko se u baru priređuju artističke i slične priredbe.
Propis NN 87/1993 • Glede ostalih uvjeta uređenja i opreme odgovarajuče se primjenjuju odredbe ovog pravilnika propisane za kavanu, s tim da se iz točionika, smještenog u prostoriji za usluživanje, mogu neposredno usluživati gosti
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 87/1993 • Pizzeria je ugostiteljski objekt u kojem se tijekom čitavog poslovnog vremena priprema i uslužuje pizza, toči vino, pivo i bezalkoholna pića i napici.
Propis NN 87/1993 • Pizzeria mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s namještajem prilagođenim kračem zadržavanju gostiju.
Propis NN 87/1993 • Glede ostalih uvjeta uređenja i opreme odgovarajuče se primjenjuju odredbe ovog pravilnika propisane za pečenjarnicu.
Propis NN 87/1993 • Buregdžinica je ugostiteljski objekt u kojem se tijekom čitavog poslovnog vremena priprema i uslužuje burek, toči pivo, bezalkoholna pića i uslužuju mliječni proizvodi.
Propis NN 87/1993 • Buregdžinica mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s namještajem prilagođenim kračem zadržavanju gostiju.
Propis NN 87/1993 • Glede ostalih uvjeta uređenja i opreme na buregdžinicu se odgovarajuče primjenjuju odredbe ovog pravilnika propisane za pečenjarnicu.
Propis NN 87/1993 • Slastičarnica je ugostiteljski objekt u kojem se tijekom čitavog poslovnog vremena pripremaju i uslužuju slastice, bezalkoholna pića i napici.
Propis NN 87/1993 • Slastičarnica mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, rashladne vitrine za slastice, točionik, kuhinju ili prostor za pripremanje slastica i sladoleda, odgovarajuči termički blok s prostorom za izradu slastica i priručne prostore i rashladne uređaje za čuvanje namirnica, slastica i pića.
Propis NN 87/1993 • Objekt brze prehrane (fast-food i dr.) je ugostiteljski objekt u kojem se gostima za pultom ili točionikom uslužuju jela, u pravilu, pripremljena za brzu okrepu, pića i napici.
Propis NN 87/1993 • Ugostiteljski objekt brze prehrane mora imati prostoriju ili prostor za usluživanje gostiju, točionik u istoj prostoriji, prostor i opremu za pripremanje jela i priručne prostore i rashladne uređaje za čuvanje namirnica i pića, te namještaj prilagođen kračem zadržavanju gostiju.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 104/98, Broj 24/06, Broj 147/98, Broj 96/93, Broj 110/06, Broj 78/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled