PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 5/2004 • Ispitni sadržaj majstorskog ispita za zvanje natkonobar obuhvaća sljedeće programske cjeline:
NN 5/2004 • Ispitaniku se na praktičnom dijelu ispita zadaje praktična zadaća iz sljedećih područja:
NN 5/2004 • - sastavljanje jelovnika (menija) za svakodnevne i svečane prigodne obroke (najmanje 5 menija s najmanje 5 sljedova jela i odgovarajućim pićima uz njih),
NN 5/2004 • - postavljanje stola za tijek svakodnevnog obroka s 5 sljedova,
NN 5/2004 • - jedan meni ispitanik će poslužiti na ispitu, ponuditi i servirati odgovarajuće piće,
NN 5/2004 • - prema predloženom jelovniku za svakodnevne prigode, jedno jelo će dogotoviti pred gostima,
NN 5/2004 • - postavljanje stola za tijek izbora jela za svečanu prigodu s 9 sljedova,
NN 5/2004 • - slaganje stola za 6 osoba za svečanu prigodu prema odabiru komisije,
NN 5/2004 • - odabir pića i čaša prema odabranom izboru jela (menija),
NN 5/2004 • - posluživanje jednog menija uz sljubljivanje vina s naručenim jelima,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 5/2004 • - jedan izbor jela za svečanu prigodu ispitanik će dogotoviti pred gostima i poslužiti,
NN 5/2004 • Pri izvođenju praktičnog dijela ispita ispitanik će pokazati:
NN 5/2004 • - poznavanje stranih jezika i vještine miješanja pića, naročito apertitivnih i digestivnih mješavina,
NN 5/2004 • - dogotavljanja jela pred gostima (miješanjem, rasijecanjem, filiranjem, flambiranjem i sl.).
NN 5/2004 • 2. Stručno – teorijski sadržaji potrebni za obavljanje poslova primjerenih obrtu
NN 5/2004 • - sprječavanje širenja zaraznih bolesti u ugostiteljskim objektima,
NN 5/2004 • - primjena mjera i postupaka zaštite na radu u ugostiteljskom objektu,
NN 5/2004 • - sanitarne mjere pri održavanju higijene rublja, pribora i posuđa,
NN 5/2004 • Ovaj dio sadržaja ima dvije cjeline: poznavanje jela i pića i ophođenje s gostima te način posluživanja jela i pića.
NN 5/2004 • - pravilno sastavljanje vinske karte, barske karte, cjenika pića,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 63/07, Broj 18/09,
Broj 31/02, Broj 33/92,
Broj 37/05, Broj 113/93
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE