PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-01-5-155 NN 5/2004

• Ispitni sadržaj majstorskog ispita za zvanje natkonobar obuhvaća sljedeće programske cjeline:


Stranica NN 5/2004

• Ispitaniku se na praktičnom dijelu ispita zadaje praktična zadaća iz sljedećih područja:


Stranica NN 5/2004

• - sastavljanje jelovnika (menija) za svakodnevne i svečane prigodne obroke (najmanje 5 menija s najmanje 5 sljedova jela i odgovarajućim pićima uz njih),


Stranica NN 5/2004

• - postavljanje stola za tijek svakodnevnog obroka s 5 sljedova,


Internet NN 5/2004
• - jedan meni ispitanik će poslužiti na ispitu, ponuditi i servirati odgovarajuće piće,

Internet stranice NN 5/2004
• - prema predloženom jelovniku za svakodnevne prigode, jedno jelo će dogotoviti pred gostima,

Internet stranice NN 5/2004 • - postavljanje stola za tijek izbora jela za svečanu prigodu s 9 sljedova,
Internet stranice NN 5/2004 • - slaganje stola za 6 osoba za svečanu prigodu prema odabiru komisije,
Internet stranice NN 5/2004 • - odabir pića i čaša prema odabranom izboru jela (menija),
Internet stranice NN 5/2004 • - posluživanje jednog menija uz sljubljivanje vina s naručenim jelima,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 5/2004 • - jedan izbor jela za svečanu prigodu ispitanik će dogotoviti pred gostima i poslužiti,
Informacije NN 5/2004 • Pri izvođenju praktičnog dijela ispita ispitanik će pokazati:
Poslovne stranice NN 5/2004 • - poznavanje stranih jezika i vještine miješanja pića, naročito apertitivnih i digestivnih mješavina,
Pregledi NN 5/2004 • - dogotavljanja jela pred gostima (miješanjem, rasijecanjem, filiranjem, flambiranjem i sl.).
Besplatno NN 5/2004 • 2. Stručno – teorijski sadržaji potrebni za obavljanje poslova primjerenih obrtu
Glasnik NN 5/2004 • - sprječavanje širenja zaraznih bolesti u ugostiteljskim objektima,
Propis NN 5/2004 • - primjena mjera i postupaka zaštite na radu u ugostiteljskom objektu,
Propis NN 5/2004 • - sanitarne mjere pri održavanju higijene rublja, pribora i posuđa,
Propis NN 5/2004 • Ovaj dio sadržaja ima dvije cjeline: poznavanje jela i pića i ophođenje s gostima te način posluživanja jela i pića.
Propis NN 5/2004 • - pravilno sastavljanje vinske karte, barske karte, cjenika pića,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 63/07, Broj 18/09, Broj 31/02, Broj 33/92, Broj 37/05, Broj 113/93


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled