PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis NN 20/1992

• Izgradnja, uređenje i oprema u garderobama i sanitarnim prostorijama moraju biti u skladu sa člankom 35. ovog pravilnika.


Propis NN 20/1992

• Prostorije za odmor i prehranu radnika moraju udovoljavati uvjetima propisanim u članku 35. stavcima 11. i 12. ovog pravilnika.


Propis NN 20/1992

• 14. Prostorije za čišćenje, pranje i dezinfekciju prijevoznih sredstava


Propis NN 20/1992

• Objekt odnosno mjesto za pranje i dezinfekciju prijevoznih sredstava mora imati:


Propis NN 20/1992
• 1. krovnu zaštitu, betonsko ili metalno postolje ili kanal za pranje vozila koji ima kanalizacijski sustav odgovarajućeg kapaciteta;

Propis NN 20/1992
• 2. prostoriju za držanje pribora i dezinfekcijskih sredstava;

Propis NN 20/1992 • 3. prostoriju u koju je smješten spremnik s dezinfekcijskim sredstvom i crpkom;
Propis NN 20/1992 • 4. priključke za hladnu i toplu vodu temperature najmanje 83 oC, ugrađenim termdmetrom na izlaznoj cijevi tople vode;
Propis NN 20/1992 • 5. sanitarne prostorije odgovarajuće veličine za potrebe radnika zaposlenih u ovom objektu, ili se te prostorije moraju nalaziti u neposrednoj blizini.
Propis NN 20/1992 • Objekt za čišćenje, pranje i dezinfekciju sredstava za prijevoz životinja mora biti lociran u nečistom dijelu kruga klaonice, blizu depoa.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 20/1992 • Objekt za pranje i dezinfekciju sredstava za prijevoz gotovih - jestivih proizvoda mora biti lociran u čistom dijelu kruga klaonice.
Propis NN 20/1992 • OBJEKTI ZA RASIJECANJE MESA PAPKARA, KOPITARA, PERADI I KUNIĆA
Propis NN 20/1992 • Objekt za rasijecanje mesa papkara ili kopitara ili peradi ili kunića, ovisno o vrsti mesa koje se rasijeca, načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
Propis NN 20/1992 • Objekti iz stavka 1. ovog članka moraju udovoljavati općim uvjetima za izgradnju i uređenje, u skladu s odredbama članaka 5. do 27. i članka 29. do 36. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • U objektu u kojem se rasijeca ili obrađuje meso mora postojati prostorija za prihvat mesa (trupova, polovica ili četvrtina) i odvojena prostorija za prihvat pakiranih proizvoda. Prostorija za prihvat mesa mora imati: kolosijek za istovar mesa, istovarnu rampu odgovarajuće visine koja je opskrbljena zračnom zavjesom i drugom vrstom zaštite protiv ulaska kukaca, glodavaca i neugodnih mirisa (vrata, gumeni ili plastični štitnici i sl.) i opremu za pranje ruku sa sterilizatorom.
Propis NN 20/1992 • Prostorije iz stavka I. ovog članka moraju biti funkcionalno povezane hodnicima ili kolosijecima s ostalim proizvodnim prostorijama, bez križanje putova nepakiranoga s putovima pakiranog mesa.
Propis NN 20/1992 • U pogledu izgradnje, uređenja i opreme prostorije za hlađenje i zamrzavanje moraju biti u skladu sa člancima 96. i 99. i člancima od 100. do 103. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Broj i kapacitet tih prostorija mora biti takav da osigura odvojeno hlađenje, zamrzavanje i skladištenje nepakiranoga i pakiranog mesa.
Propis NN 20/1992 • Prostorije za rasijecanje i obradu mesa moraju, po veličini, uređenju i opremi, odgovarati vrsti i načinu proizvodnje i kapacitetu rada.
Propis NN 20/1992 • Najviša dopuštena temperatura zraka u tim prostorijama ne smije premašiti +10 oC.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 99/07, Broj 73/07, Broj 25/04, Broj 88/93, Broj 70/06, Broj 105/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled