PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - naučiti rukovati, čistiti i održavati termičke uređaje i strojeve u kuhinji
NN 112/2004 • - održavati, koristiti i upoznati uređaje za hlađenje i smrzavanje
NN 112/2004 • - prepoznavati, održavati i upotrebljavati kuhinjski i namještaj, posuđe i svekoliki alat
NN 112/2004 • - naučiti kako ugostiteljska kuhinja djeluje, organizira i pruža svoje usluge u ugostiteljskim objektima ili u njihovim odjelima pod različitim nazivima
NN 112/2004 • - upoznati po čemu su poznate pojedine kuhinje, kako organiziraju rad i pružaju svoje usluge
NN 112/2004 • - usporediti sastave, vrijeme i načine pružanja dnevnih obroka te ih prilagoditi današnjim prilikama i potrebama
NN 112/2004 • - glavne i sporedne kuhinjske prostorije (građevinsko-arhitektonski, funkcionalni, radni i sanitarno-higijenski uvjeti)
NN 112/2004 • - naučiti, analizirati i shvatiti što je glavni i krajnji cilj svakom tehnološkom postupku gotovljenja živežnih namirnica
NN 112/2004 • - uvježbavati i naučiti razne tehnološke postupke sa različitim vrstama živežnih namirnica (mesa, perad, ribe, raci, tjestenine, riža, povrća i voća)
NN 112/2004 • - prepoznati i shvatiti značajke, vrste, podjelu, ulogu i uporabu namirnica biljnog i životinjskog podrijetla
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - prepoznati vrste mesa, nabrojiti njihove dijelove i objasniti primjenu u kuharstvu
NN 112/2004 • - prepoznati ribe, rakove, školjke i glavonošce, njihovu podjelu i uporabu u kuharstvu
NN 112/2004 • - podjela, vrste i uporaba povrća u kuharstvu i općenito u prehrani
NN 112/2004 • - podjela, vrste i uporaba mesa od riba, rakova, školjki i glavonožaca u kuharstvu
NN 112/2004 • - shvatiti da osnove jela nisu samostalna jela, već kuharske prerađevine koje se jelima dodavanju da bi ona bila bolja i kvalitetnija
NN 112/2004 • - naučiti i primijeniti pripremanje, gotovljenje i uporabu ekstrakta, marinada, smjesa i nadjeva, sredstva za zgušnjavanje, mješavine s maslacem, temeljce i umake
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, čuvanje i uporaba (ekstrakta, marinada, smjesa, nadjeva, sredstava za zgušnjavanje, mješavina s maslacem, temeljaca i umaka)
NN 112/2004 • - osposobiti i uvježbati se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje raznih vrsta napitaka i jednostavnih jela za zajutrak
NN 112/2004 • - prepoznati sastav raznih vrsta zajutraka, te njihove specifičnosti i načine posluživanja
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje hladnih predjela od raznih salata, jaja, povrća i sendviča
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 94/01, Broj 75/00,
Broj 27/05, Broj 51/05,
Broj 2/96, Broj 37/96
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE