PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - shvatiti ulogu i zadatak kuharstva u ljudskoj prehrani, hotelijerstvu i ugostiteljstvu
NN 112/2004 • - upoznati potrebite mjere zaštite na radu i osposobiti se za rad na siguran
NN 112/2004 • - razvijati smisao za stvaralaštvo, ljepotu i estetiku
NN 112/2004 • - upoznati funkcionalnost i namjenu svih kuhinjskim prostorija
NN 112/2004 • - stjecanje potrebne odgovornosti za rukovanje opremom, alatom i cjelokupnim inventarom
NN 112/2004 • - upoznati učenike s značajkama zdrave, jednostavne I autohtone prehrane kao turističkog proizvoda
NN 112/2004 • - poticati učenike za što svrsishodnijom organizacijom procesa rada u kuhinji
NN 112/2004 • - steći potrebne navike i vještine u pripremanju raznih vrsta živežnih namirnica
NN 112/2004 • - usvojiti temeljne značajke tehnološkog procesa gotovljenja živežnih namirnica
NN 112/2004 • - racionalno i pravilno gospodarenje živežnim namirnicama, radnim vremenom i sredstvima za rad
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - razvijati tolerantnost i prihvaćanje drukčijih mišljena i poštivanje različitosti
NN 112/2004 • - poticati koordinaciju, korelaciju i integraciju na razini unutarpredmetnih područja
NN 112/2004 • - stjecanje potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,
NN 112/2004 • pravilno prezentiranje i posluživanje raznih skupina i vrsta jela predviđene ovim programom
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - upoznati, prihvatiti i zavoljeti temeljne značajke ovog predmeta potrebite za zanimanje
NN 112/2004 • - analizirati temeljne značajke kuharstva u okviru gastronomije, kriterije ekonomičnosti, zdrave prehrane i inovacija u sastavu tradicija
NN 112/2004 • - prepoznati i prihvatiti sve ljudske, moralne, intelektualne, radne i stručne kvalitete budućeg kuhara
NN 112/2004 • - analizirati i uspoređivati kuharstvo tijekom stoljeća i njegovu tijesnu povezanost s razvojem čovjeka, društva i prilikama u kojima je živio
NN 112/2004 • - značajke važnijih svjetskih kuhinja (francuske, talijanske, španjolske, portugalske, bečke, britanske, ruske, orijentalne, mađarske, američke, kineske, japanske i hrvatske kuhinje)
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 137/08, Broj 18/07,
Broj 66/97, Broj 117/03,
Broj 139/09, Broj 81/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE