PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Naučnik se može uključivati u neke faze rada, može sudjelovati u pomoćnim poslovima
NN 112/2004 • Naučnik može samostalno raditi u nekim fazama proizvodnje i sudjelovati u pomoćnim poslovima.
NN 112/2004 • Samostalno sudjelovanje u nekim fazama rada i pomoćnim poslovima.
NN 112/2004 • Učenici sudjeluju u fazi primjene kobasice za transport, pomoćnim poslovima.
NN 112/2004 • Sudjelovanje u fazama pranja konzervi, slaganje za termičku obradu, rad u skladištu gotove robe.
NN 112/2004 • Naučnik na osnovi teorijskog znanja i vještine koje je stekao praksom sudjeluje aktivno u procesu prodaje mesa.
NN 112/2004 • Učenik je u potpunosti osposobljen za samostalan radAditivi za vezanje vode, nadjeva. Aditivi za konzerviranje (smjesa salamure). Oksidansi. Začini (koje koristimo u mesarstvu).
NN 112/2004 • Proizvodnja krvavice, tlačenice. Priprema sirovine, toplinska obrada sirovine, usitnjavanje, miješanje, punjenje, vezanje, toplinska obrada
NN 112/2004 • Proizvodnja neke obarene kobasice (hrenovke, safalade ekstra, parizera) po fazama rada.
NN 112/2004 • Proizvodnja neke vrste polutrajnih kobasica (kranjske, debrecinske, mortadele, lovačke, tirolske…) po fazama rada
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Proizvodnja pečenice, roštiljače, izbor sirovine, obrada sirovine, sparivanje, pakiranje, prijevoz.
NN 112/2004 • Proces proizvodnje nekih trajnih kobasica: čajne, zimske, kulena, srijemske kobasice
NN 112/2004 • Pripremiti meso za prodaju – rasjeći, iskoštiti, kategorizirati, izložiti, prodavati meso po želji kupca ili prodavati upakirano meso
NN 112/2004 • Priprema proizvoda za prodaju, izlaganje robe, narezivanje kobasica prema zahtjevu kupca, prodaja konzervi i ostalih proizvoda
NN 112/2004 • Svrha naukovanja za zanimanje mesar je stjecanje znanja, vještina i navika koje omogućuju polazniku da po završetku naukovanja obavlja poslove i radne zadaće.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Skladišta i skladištenje mesa i mesnih proizvoda i priprema za prijevozUčenik treba usvojiti sva saznanja o mjerama zaštite na radu jer samo primjenom tih mjera radit će na siguran način.
NN 112/2004 • Učenik treba upoznati pogon u kojem radi. Treba znati gdje se što nalazi tj. snalaziti se u prostoru radionice.
NN 112/2004 • Pravilnim pristupom učenika osposobiti za rad s nožem, pilom i jednostavnijim uređajem i strojem.
NN 112/2004 • Vrlo je važno da učenik zna razlikovati vrste mesa, osnovne komade i da može samostalno obaviti neke obrade mesa.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 13/08, Broj 69/08,
Broj 110/04, Broj 40/06,
Broj 142/08, Broj 14/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE