PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Uz odgovornu osobu, učenik obavlja neke procese u soljenju, salamurenju, kuhanju sirovine
NN 112/2004 • Učenik neke postupke izvodi samostalno, a one složenije, uz majstora
NN 112/2004 • Uključivanjem učenika u faze rada primjerenim za prvi razred možemo očekivati njihov samostalan rad.
NN 112/2004 • Učenik se samostalno treba uključivati u procese punjenja hladnjače, pražnjenje, izradu ambalaže, vakuum pakiranja.
NN 112/2004 • Upoznati učenika s propisima zaštite na radu, primjeni propisa vezanim uz zanimanje u tijeku rada. Upozoriti na mjesta koja predstavljaju izvore opasnosti. U okviru zaštite navesti mogućnost onečišćenja okoliša uzrokovano proizvodnjom. Uklanjanje otpada u skladu s propisima, provoditi dezinfekciju i deratizaciju u skladu s propisima.
NN 112/2004 • Objasniti značenje higijene pri radu, nositi čistu radnu odjeću, radno mjesto držati uredno i čisto, pridržavati se propisa o higijeni.
NN 112/2004 • Upoznati pogon ili obrtničku radionicu, upoznati procese rada, proizvodnju, broj zaposlenih, kvalifikaciju zaposlenih, organizaciju rada, uključivati naučnika u lakše poslove i postupke čišćenja, održavanje higijene u pogonu.
NN 112/2004 • U pogonu ili obrtničkoj radionici upoznati naučnika s alatima i uređajima, strojevima, linijama
NN 112/2004 • - Nož-osnovni alat-naučiti razlikovati noževe, pravilno držati noževe, brusiti nož
NN 112/2004 • - Uključivati učenika u rad s jednostavnijim strojevima i uređajima, znati njima rukovati
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - Čistiti i održavati higijenu alata, uređaja, strojeva u skladu s propisima o higijeni
NN 112/2004 • Naučiti jednostavnije postupke obrade mesa (skidanje kože, masnog tkiva)
NN 112/2004 • Održavanje čistoće u radnim prostorijama, čistoća alata, uređaja
NN 112/2004 • - Izvođenje salamurenja, priprema otopine salamure i salamurenje pickinjektorom (ručnim, strojnim)
NN 112/2004 • - Kuhanje sirovine za kuhanje kobasice, punjenje-pražnjenje kotlova, otkoštavanje svinjskih glava
NN 112/2004 • Upoznati učenika s linijom strojeva u kobasičarnici i postupcima koji se izvode u njima.
NN 112/2004 • - Vakuum pakiranje mesa i proizvoda od mesa (rad na strojevima, uređajima za pakiranje)
NN 112/2004 • Osposobiti učenike za što samostalniji i pravilan rad na praktičnoj nastavi u obrtničkoj i industrijskoj klaonici i rasjekavaonici. Učenici moraju svladati sigurno i pravilno rukovanje svim alatima, uređajima i strojevima u klaonici i rasjekavaonici.
NN 112/2004 • 7. Rasijecanje junećih i goveđih polovica na osnovne dijelove
NN 112/2004 • 11. Opaljivanje zaostale dlake, skidanje crnila i pranje površine trupa svinje
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 174/04, Broj 20/90,
Broj 3/09, Broj 23/93,
Broj 70/08, Broj 11/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE