PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 125/2003 • Polugotova jela koja se prije uporabe toplinski obrađuju (čuvaju se pri temperaturi hlađenja ili smrzavanja) 1060<103<103<10210/g
NN 125/2003 • Topla gotova jela – svi sastojci termički obrađeni (pripremljena po narudžbi ili čuvana na 600 C1040<10<10<1020/25g
NN 125/2003 • Hladna gotova jela – pojedinii sastojci nisu termički obrađeni (hladna predjela, jela, salate i dr.)105 *0<102<102<1020/25g
NN 125/2003 • * ne uključuje hladna jela koja sadrže fermentirane sastojke
NN 125/2003 • SIROVA RIBA, RAKOVI, ŠKOLJKAŠI, GLAVONOŠCI, SVJEŽI I SMRZNUTI
NN 125/2003 • Svježa i smrznuta riba (u komadima do 0,5 kg) -0-<102--<10310/g
NN 125/2003 • Svježa i smrznuta riba (u komadima težim od 0,5 kg)1030-<102<102-<1010/g
NN 125/2003 • Sterilizirane riblje konzerve (nakon termostiranja 7 dana na 370 C)<1---<1-
NN 125/2003 • Nepasterizirani riblji proizvodi u hermetički zatvorenoj ambalaži (losos u ulju, srdela i dr.)5x1040<102<102<100
NN 125/2003 • Smrznuti riblji i srodni proizvodi, gotovi za kulinarsku pripremu 1060-<104<103-<10310/g
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 125/2003 • Marinirani riblji proizvodi (hladne marinade u ulju ili tekućini, s majonezom ili ramuladom, tople marinade)1050<103-<102<102<1030/25g
NN 125/2003 • Iza članka 15. dodaje se naslov: »JAJA I PROIZVODI« i novi članak 15a. koji glasi:
NN 125/2003 • Sterilizirano mlijeko i sterilizirani mliječni napici (nakon termostiranja 5 dana na 320 C)<1---<1--
NN 125/2003 • Mlijeko u prahu i drugi praškasti proizvodi od mlijeka 5x1040<10<10<1020-
NN 125/2003 • Sterilizirano slatko vrhnje i sterilizirane zamjene za slatko vrhnje (nakon termostiranja
NN 125/2003 • Iza članka 22. naslov: »JAJA I PROIZVODI« i članak 23. brišu se.
NN 125/2003 • Iza članka 24. dodaje se naslov: »MED I PROIZVODI« i novi članak 24a. koji glasi:
NN 125/2003 • Drugi pčelinji proizvodi i proizvodi na bazi meda (med s dodacima i slični proizvodi)105<102<102103104
NN 125/2003 • Kuhinjska sol i pojačivaći aroma (glutamat, inozinat, gvanilat i dr)103------10
NN 125/2003 • Aditivi dobiveni iz prirodnih sirovina (modificirani škrobovi, emulgatori, zgušnjivači, stabilizatori, enzimatski preparati, funkcionalni dodaci i dr.)104-0-<10--10
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 61/08, Broj 1/06,
Broj 82/04, Broj 1/01,
Broj 100/07, Broj 139/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE