PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2166 NN 112/2004

• Prepoznati vino s obzirom na elemente punjenja tj. vinskih boca.


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• Pokazati dijelove etikete važne za spoznaju o vinu i drugim karakteristikama.Kada i kako puniti vino.


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• 7. Analiza vina i organoleptičko ocjenjivanje vinaDefiniranje adekvatne boje vina te ocjenjivanje vina na osnovi boje i prozirnosti.


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• Navesti elemente okusa kod ocjenjivanja karakteristika vina.


Internet NN 112/2004
• Utvrditi i donijeti sud o svim prethodnim elementima organoleptičkog ispitivanja vina. Ocjenjivanje vidom.

Internet stranice NN 112/2004
• 8.Čuvanje vina u restoranuPrepoznati ulogu vinskog podruma u ugostiteljskim objektima različite vrste i kategorije.

Internet stranice NN 112/2004 • Nabrojiti ulogu vinskog podruma u skladištenju i očuvanju vina.
Internet stranice NN 112/2004 • Izreći ulogu dnevnih podruma u svakodnevnom radu ugostiteljskog djelatnika.Vinski podrum-restorana.
Internet stranice NN 112/2004 • Izraditi adekvatnu vinsku kartu za različite vrste ugostiteljskih poslovnih jedinica.
Internet stranice NN 112/2004 • Istaknuti bitne elemente vina na vinskoj karti.Vinska karta-pojam.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • 10.Sklad jela i vinaNaučiti i primijeniti pravila slaganje jela i vina različitim varijantama uz poštivanje tradicije i lokalnih običaja.Tehnika slaganja jela i vina:
Informacije NN 112/2004 • Odrediti i procijeniti temperature posluživanje vina te pri tome savladati tehniku «frapiranja» i « šambriranja» različitih vina.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Koristiti i održavati inventar potrebit za posluživanje vina.
Pregledi NN 112/2004 • Redovito pohađanje nastave, te za potrebe nastave imati propisani udžbenik kao i bilježnicu (format po izboru). Kao posebna obveza pred učenika postavlja se savjesnost pri korištenja opreme, inventara i materijala.
Besplatno NN 112/2004 • Poznavanje i razumijevanje nastavnih sadržaja ocjenjuju se usmenim i pismenim ispitivanjem sadržaja (zadaci objektivnog tipa). Sudjelovanje učenika u usvajanju nastavnih sadržaja ocjenjuje se kroz element ocjenjivanja zalaganje. Vještine se ocjenjuju kroz primjenu znanja na izradi samostalnih zadataka, pravilno rukovanje inventarom i pravilno izvođenje pojedinih operacija.
Glasnik NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • - planiranje dinamike rada po odjelima, ljudima, vremenu i potrebama
Propis NN 112/2004 • - iskorištavanje rada, vremena, broja izvršioca, pomoćnih sredstava, energije i živežnih namirnica u suvremenoj organizaciji rada u slastičarnici
Propis NN 112/2004 • - naučiti koliko nabava utječe na poslovni rezultat, tijek proizvodnje jela i na sam proizvod (jelo)
Propis NN 112/2004 • - ustrojstvo dokumentacije i njezino postojanje koje dokazuje poslovne događaje, neprekidne promjene i rezultata (materijalne i financijske) toga rada
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 2/07, Broj 86/02, Broj 65/08, Broj 26/08, Broj 49/91, Broj 154/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled