PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2166 NN 112/2004

• - Okruženje tvrtke ili obrta u marketinškom smislu (dobavljači, kupci, konkurencija, javnost)


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• - Metode istraživanja (upitnici, ankete, razgovori, analize i sl.)


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• - Korelacije trendova, mišljenje stručnjaka, analiza unakrsnog utjecaja


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• - Faze razvoja usluge u turizmu (uvođenje, rast, zrelost, faza opadanja,


Internet NN 112/2004
• - Marketing miks u odnosu na ciljno tržište (usluga u turizmu, cijena smještaja, mjesto – turistička odrednica, propaganda)

Internet stranice NN 112/2004
• - Simboli osobnosti, raspoloženja, stručnosti, stvaranje imagea poduzeća ili obrta

Internet stranice NN 112/2004 • - Informacije, informacijski sustavi, umreženost i uloga menadžera
Internet stranice NN 112/2004 • Stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika koje će omogućiti samostalno obavljanje poslova u ugostiteljskoj djelatnosti vezanih uz posluživanje pića – posebno uz vino i vinarstvo.
Internet stranice NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Internet stranice NN 112/2004 • Spoznati ulogu sommelijerstva u suvremenom ugostiteljstvu.Enologija-pojam.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Prepoznati zdravstvenu, religijsku i kulturološku ulogu vina.
Informacije NN 112/2004 • Primijeniti znanja o sommelijerstva u kulturološkoj komponenti Vino-pojam.
Poslovne stranice NN 112/2004 • 3. Osnove hrvatskog vinogradarstvaUpoznati i navesti povijesne karakteristike vinogradarstva.
Pregledi NN 112/2004 • Izreći regije, pod regije, vinogorja i zone hrvatskog podneblja.
Besplatno NN 112/2004 • 4. Osnovni postupci proizvodnje vinaNavesti postupke proizvodnje bijelog, crnog i pjenušavog vina.
Glasnik NN 112/2004 • 5.Vrste vinaGrupirati vina prema organoleptičkim značajkama.
Propis NN 112/2004 • Razvrstati pjenušava vina i navesti značajke pojedine grupe.
Propis NN 112/2004 • Naučiti uporabu vina namijenjenih za daljnju preradu i doradu. Podjela vina prema boji.
Propis NN 112/2004 • 6. Punjenje vinaNaučiti značaj vremenske determinante te načina pretakanja i punjenja vina u boce.
Propis NN 112/2004 • Odgovorno preuzimati i pravilno postupati s vinskom ambalažom.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 53/09, Broj 55/90, Broj 47/96, Broj 73/08, Broj 26/93, Broj 53/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled