PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - Okruženje tvrtke ili obrta u marketinškom smislu (dobavljači, kupci, konkurencija, javnost)
NN 112/2004 • - Metode istraživanja (upitnici, ankete, razgovori, analize i sl.)
NN 112/2004 • - Korelacije trendova, mišljenje stručnjaka, analiza unakrsnog utjecaja
NN 112/2004 • - Faze razvoja usluge u turizmu (uvođenje, rast, zrelost, faza opadanja,
NN 112/2004 • - Marketing miks u odnosu na ciljno tržište (usluga u turizmu, cijena smještaja, mjesto – turistička odrednica, propaganda)
NN 112/2004 • - Simboli osobnosti, raspoloženja, stručnosti, stvaranje imagea poduzeća ili obrta
NN 112/2004 • - Informacije, informacijski sustavi, umreženost i uloga menadžera
NN 112/2004 • Stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika koje će omogućiti samostalno obavljanje poslova u ugostiteljskoj djelatnosti vezanih uz posluživanje pića – posebno uz vino i vinarstvo.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Spoznati ulogu sommelijerstva u suvremenom ugostiteljstvu.Enologija-pojam.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Prepoznati zdravstvenu, religijsku i kulturološku ulogu vina.
NN 112/2004 • Primijeniti znanja o sommelijerstva u kulturološkoj komponenti Vino-pojam.
NN 112/2004 • 3. Osnove hrvatskog vinogradarstvaUpoznati i navesti povijesne karakteristike vinogradarstva.
NN 112/2004 • Izreći regije, pod regije, vinogorja i zone hrvatskog podneblja.
NN 112/2004 • 4. Osnovni postupci proizvodnje vinaNavesti postupke proizvodnje bijelog, crnog i pjenušavog vina.
NN 112/2004 • 5.Vrste vinaGrupirati vina prema organoleptičkim značajkama.
NN 112/2004 • Razvrstati pjenušava vina i navesti značajke pojedine grupe.
NN 112/2004 • Naučiti uporabu vina namijenjenih za daljnju preradu i doradu. Podjela vina prema boji.
NN 112/2004 • 6. Punjenje vinaNaučiti značaj vremenske determinante te načina pretakanja i punjenja vina u boce.
NN 112/2004 • Odgovorno preuzimati i pravilno postupati s vinskom ambalažom.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 53/09, Broj 55/90,
Broj 47/96, Broj 73/08,
Broj 26/93, Broj 53/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE