PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 101/1995 • - preventivne zaštite namirnica kao i prepoznavanja i odstranjivanja pokvarenih i zagađenih namirnica,
NN 101/1995 • U okviru izrade stručnog rada ispitanik treba izraditi jedno jednostavno jelo i jednu jednostavnu slasticu.
NN 101/1995 • To može biti:slano i slatko jelo od vodenog tijesta (savijača, pita, štrukle, mlinci, gibanice), palačinke, nabujci, slani i slatki omleti, jela sa roštilja.
NN 101/1995 • U okviru izrade radnih proba treba pokazati slijedeću grupu poslova :
NN 101/1995 • - poznavati sigurnost na radu, zaštitu okoliša i načine racionalnog korištenja energije,
NN 101/1995 • - poznavati propise o osobnoj higijeni, higijeni prostorija i higijeni živežnih namirnica,
NN 101/1995 • - upoznati vrste namirnica, njihovu vrijednost i korištenje u prehrani,
NN 101/1995 • - imati osnovna znanja o prigotavljanju svih vrsta jednostavnih jela,
NN 101/1995 • U okviru izrade radnih proba ispitanik treba obaviti slijedeće poslove :
NN 101/1995 • - sigurnost na radu, zaštitu okoliša, načine racionalnog korištenja energije,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 101/1995 • - higijensko održavanje uređaja i pribora u ugostiteljstvu,
NN 101/1995 • - obroci u ugostiteljstvu (glavni i izvanredni, prigodni, postave za sve vrste obroka),
NN 101/1995 • - pripremni radovi za posluživanje (u blagovaonici, u točionici pića, ponuda jela i pića, jelovnici, radna dokumentacija),
NN 101/1995 • U okviru radnih proba ispitanik treba pokazati slijedeću grupu poslova :
NN 101/1995 • U okviru pripadajućih teoretskih znanja ispitanik treba pokazati osnovna znanja iz:
NN 101/1995 • - higijenskog održavanja uređaja i pribora koji se koriste pri nabavci, pripremanju i posluživanju jela,
NN 101/1995 • - sigurnosti na radu, zaštite okoliša i racionalnog korištenja energije,
NN 101/1995 • - preventivne zaštite namirnica kao i prepoznavanja i odstranjivanja pokvarenih i zagađenih namirnica,
NN 101/1995 • Prijem putnika, smještaj prtljage i prijevoz na najmanje dvije lokacije u mjestu ili okolici.
NN 101/1995 • Putnici, za vrijeme odvijanja radne probe, su članovi ispitne komisije.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 134/05, Broj 124/09,
Broj 66/01, Broj 19/99,
Broj 143/06, Broj 92/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE