PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2166 NN 112/2004

• Razlikovati homogenu od heterogene smjese i upoznati nekoliko postupaka odjeljivanja čistih tvari iz smjese tvari.


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• Uočiti vezu između strukture atoma, elementa i njihova položaja u periodnom sustavu elemenata.


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• Znati opisati kemijsku reakciju i prikazati ju jednadžbom.- podjela tvari, fizičke i kemijske promjene tvari


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• - kemijski element, kemijski simboli, periodni sustav elemenata


Internet NN 112/2004
• Kiseline, lužine i soliUsvojiti osnovna znanja o kiselinama i lužinama te njihovu primjenu u struci. Objasniti pH vrijednost i uporabu indikatora.

Internet stranice NN 112/2004
• Shvatiti neutralizaciju i hidrolizu te prikazati jednostavnije reakcije.- kiseline i njihova svojstva

Internet stranice NN 112/2004 • Organska kemijaUpoznati zajednička svojstva organskih spojeva. Usvojiti svojstva i vrste alkohola te njihovu primjenu u struci. Razumjeti octeno vrenje i znati ga prikazati kemijskom jednadžbom.
Internet stranice NN 112/2004 • Spoznati važnost organskih kiselina i naučiti razlikovati tipične predstavnike.
Internet stranice NN 112/2004 • Opisati rasprostranjenost estera u prirodi, prikazati kemijskom jednadžbom proces esterifikacije octene kiseline i etanola.
Internet stranice NN 112/2004 • Izvesti podjelu ugljikohidrata prema složenosti građe njihovih molekula. Povezati i objasniti proces fotosinteze i staničnog disanja. Obrazložiti proces alkoholnog vrenja i imenovati produkte tog procesa. Spoznati važnost tog procesa za struku.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Poznavati vrste i svojstva masti i ulja. Ukazati na stvaranje kancerogenih tvari pri izgaranju masti i ulja.
Informacije NN 112/2004 • Znati građu i svojstva bjelančevina. Objasniti emulziju kao vrstu koloida. Shvatiti pojam enzima i njihov značaj u razgradnji hranjivih tvari.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Shvatiti važnost ugljikohidrata, masti i ulja te bjelančevina u ljudskoj prehrani.
Pregledi NN 112/2004 • B. Sever, D. Stričević: Mala organska kemija s osnovama ekologije
Besplatno NN 112/2004 • 1. Steći osnovna znanja o živežnim namirnicama i njihovom korištenju,
Glasnik NN 112/2004 • 2. Osposobiti učenike za primjenu teoretskih znanja u struci,
Propis NN 112/2004 • 1. Znati podatke nužne za proizvodnju i kontrolu kvalitete proizvoda,
Propis NN 112/2004 • 2. Steći uvid u sve propise vezane za ovu djelatnost i primjenjivati ih,
Propis NN 112/2004 • 3. Upoznati svojstva hranjivih tvari i njihov značaj u prehrani.
Propis NN 112/2004 • 5. Upoznati načine čuvanja i skladištenja namirnica biljnog podrijetla.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 81/06, Broj 70/91, Broj 116/06, Broj 12/07, Broj 90/96, Broj 54/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled