PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Izvođenje navigacije kroz računalske i mrežne (LAN) resurse do adrese postojećeg dokumenta na klijent računalu i poslužiteljskom računalu.
NN 112/2004 • Otvaranje postojećeg dokumenta i pregledavanje sadržaja dokumenta.
NN 112/2004 • Poznavanje temeljnih odrednica dokumenta i njihovo postavljanje na dokumentu: format dokumenta, margine, zaglavlje i podnožje, tijelo teksta i odlomak.
NN 112/2004 • Znati podesiti margine, položaj dokumenta i izbor formata dokumenta.
NN 112/2004 • Znati izabrati oblik prikaza dokumenta na sučelju radnog stola programa za obradu teksta: običan, web izgled i izgled ispisa.
NN 112/2004 • Znati postaviti granice teksta na radnom dokumentu i postaviti način rada s uključenim znakom paragrafa.
NN 112/2004 • Poznavanje umijeća navigacije kroz računalske i LAN resurse.
NN 112/2004 • Operativno poznavanje pojmova kao što su: adresa dokumenta, naziv datoteke i tip datoteke. Pokretanje programa za obradu teksta.
NN 112/2004 • Pogled na računalske resurse iz radnog stola programa za obradu teksta.
NN 112/2004 • Korištenje sustava Pomoći ugrađenog u program za obradu teksta.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Ukazati učenicima važnost održavanja prije svega osobne higijene u prostoru ugostiteljskog objekta, kao i radne odjeće
NN 112/2004 • Pored osobne higijene od izuzetne važnosti je i higijena radnog prostora, prije svega zbog zaštite zdravlja, kako ugostiteljskog radnika tako i gostiju
NN 112/2004 • Ukazati na vrste i putove prenošenja zaraznih bolesti, a posebno načine kako preventivno djelovati da bi se spriječilo širenje zaraze
NN 112/2004 • Upoznati sa higijenskim aspektima izbora namirnica za pravilnu prehranu, njihovo higijensko ispravno čuvanje, pripremu i preradu
NN 112/2004 • Naglasiti najučestalije mogućnosti trovanja hranom u ugostiteljstvu
NN 112/2004 • Higijena prostorija, uređaja, posuđa i pribora u ugostiteljstvu
NN 112/2004 • Zadaci: Usvojiti praktična znanja o osnovnim kemijskim zakonitostima, promjenama i procesima s posebnim naglaskom na njihovu primjenu u struci. Razvijati sposobnost praktične primjene stečenih znanja. Upoznati s vrstama i građom tvari, osnovnim znanjima iz područja organske kemije s posebnim naglaskom na biološki važnim spojevima i njihovoj ulozi u prehrani. Razvijati kod učenika sposobnost logičnog mišljenja i zaključivanja.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultati (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Osnovni kemijski pojmoviRazumjeti razliku između fizičke i kemijske promjene tvari.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 50/07, Broj 152/08,
Broj 93/98, Broj 33/00,
Broj 99/00, Broj 138/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE