PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - steći potrebito znanje i iskustvo u odabiranju odgovarajućih priloga, variva i umaka uz razna gotova mesna jela


Stranica NN 112/2004

• - posebno se posvetiti u analizi i pomaganju kod pripremanja, gotovljenja, izlaganja i posluživanja jela hrvatske nacionalne, narodne i regionalne kuhinje


Stranica NN 112/2004

• - na licu mjesta uspoređivati razna jela, njihove značajke i komentarima istaći njihove tipične značajke


Stranica NN 112/2004

• - hrvatska nacionalna jela (jela: dalmatinske, istarske, međimursko-zagorske i slavonske kuhinje)


Internet NN 112/2004
• - naučiti i prepoznate određene pozicije, vrste i nazive dijela mesa koji su namijenjeni određenim jelima po narudžbi

Internet stranice NN 112/2004
• - uz pomoć i asistenciju obaviti sve potrebne pripremne radove za ova jela, te njihovo pripremanje, gotovljenje i to procesom (prženja, poprženja, pohanja, zapečenjem i pečenja na žaru)

Internet stranice NN 112/2004 • - pravilno slagati jela s odgovarajućim prilozima na tanjure, zdjele ili plitice za posluživanja
Internet stranice NN 112/2004 • - asistirati i stjecati potrebno stručno znanje i vještinu kod flambiranja jednostavnih jela od mesa, riba i rakova
Internet stranice NN 112/2004 • - flambiranje pred stolom gosta (jela od raznih mesa i jela od ribe, rakova, školjki i glavonožaca)
Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za samostalno pripremanje, gotovljenje i posluživanje jednostavnijih garnitura za (mesna i riblja) jela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - asistiranje, pomaganje, učenje, ali i samostalni radovi kod pripremanja, gotovljenja, izlaganja, prezentiranja i posluživanja slatkih jela – kolača - od: (finog dizanog, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta, biskvitnih smjesa, raznih krema, varenaca i
Informacije NN 112/2004 • - u grupi i uz pomoć sudjelovati u pripremanju razlih ocaklina od (fondana, čokolakde i karamela)
Poslovne stranice NN 112/2004 • - pripremanje biskvitnih smjesa (tučenje, pečenje, punjenje)
Pregledi NN 112/2004 • - slatka jela od biskvitnih smjesa (razni omleti, biskvitni svici i razne torte)
Besplatno NN 112/2004 • - flambirana jela (flambirana slatka jela, flambirana voćna jela)
Glasnik NN 112/2004 • Praktična nastava je zajednički naziv za programirano i organizirano vođene odgojno-obrazovnog rada u kojima se programski sadržaji savladavaju radom u školskim radionicama, ugostiteljskim objektima (hotelima) ili u obrtničkoj radionici koja ima licencu i koja ima sklopljen ugovor o naukovanju.
Propis NN 112/2004 • Praktična nastava karakteristična je po međudisciplinarnom pristupu rada bez obzira da li je riječ o stjecanju znanja, radnih vještina i navika, o verifikaciji i primjeni znanja i vještina stečenih u različitim nastavnim disciplinama.
Propis NN 112/2004 • Praktična nastava se odvija pod stručnim vodstvom mentora iz radionice i stručnog nastavnika iz škole zaduženog za taj dio nastavnog procesa.
Propis NN 112/2004 • Tijekom praktične nastave učenik treba aktivno sudjelovati u predviđenim poslovima i zadacima, a ne statirajući odraditi praktičnu nastavu.
Propis NN 112/2004 • U odabiru sadržaja nastavnog programa treba koristiti princip egzemplarnosti. Pri izradi izvedbenog programa treba uvažavati specifičnosti radionice u školi, hotelu ili obrtničkoj radionici ne narušavajući pri tom osnovnu strukturu okvirnog programa. Izvedbeni program treba biti detaljniji, a sadržaj se raspoređuj sukladno školskom kalendaru.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 159/04, Broj 34/95, Broj 80/05, Broj 46/06, Broj 68/05, Broj 35/94


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled