PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - steći potrebito znanje i iskustvo u odabiranju odgovarajućih priloga, variva i umaka uz razna gotova mesna jela
NN 112/2004 • - posebno se posvetiti u analizi i pomaganju kod pripremanja, gotovljenja, izlaganja i posluživanja jela hrvatske nacionalne, narodne i regionalne kuhinje
NN 112/2004 • - na licu mjesta uspoređivati razna jela, njihove značajke i komentarima istaći njihove tipične značajke
NN 112/2004 • - hrvatska nacionalna jela (jela: dalmatinske, istarske, međimursko-zagorske i slavonske kuhinje)
NN 112/2004 • - naučiti i prepoznate određene pozicije, vrste i nazive dijela mesa koji su namijenjeni određenim jelima po narudžbi
NN 112/2004 • - uz pomoć i asistenciju obaviti sve potrebne pripremne radove za ova jela, te njihovo pripremanje, gotovljenje i to procesom (prženja, poprženja, pohanja, zapečenjem i pečenja na žaru)
NN 112/2004 • - pravilno slagati jela s odgovarajućim prilozima na tanjure, zdjele ili plitice za posluživanja
NN 112/2004 • - asistirati i stjecati potrebno stručno znanje i vještinu kod flambiranja jednostavnih jela od mesa, riba i rakova
NN 112/2004 • - flambiranje pred stolom gosta (jela od raznih mesa i jela od ribe, rakova, školjki i glavonožaca)
NN 112/2004 • - osposobiti se za samostalno pripremanje, gotovljenje i posluživanje jednostavnijih garnitura za (mesna i riblja) jela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - asistiranje, pomaganje, učenje, ali i samostalni radovi kod pripremanja, gotovljenja, izlaganja, prezentiranja i posluživanja slatkih jela – kolača - od: (finog dizanog, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta, biskvitnih smjesa, raznih krema, varenaca i
NN 112/2004 • - u grupi i uz pomoć sudjelovati u pripremanju razlih ocaklina od (fondana, čokolakde i karamela)
NN 112/2004 • - pripremanje biskvitnih smjesa (tučenje, pečenje, punjenje)
NN 112/2004 • - slatka jela od biskvitnih smjesa (razni omleti, biskvitni svici i razne torte)
NN 112/2004 • - flambirana jela (flambirana slatka jela, flambirana voćna jela)
NN 112/2004 • Praktična nastava je zajednički naziv za programirano i organizirano vođene odgojno-obrazovnog rada u kojima se programski sadržaji savladavaju radom u školskim radionicama, ugostiteljskim objektima (hotelima) ili u obrtničkoj radionici koja ima licencu i koja ima sklopljen ugovor o naukovanju.
NN 112/2004 • Praktična nastava karakteristična je po međudisciplinarnom pristupu rada bez obzira da li je riječ o stjecanju znanja, radnih vještina i navika, o verifikaciji i primjeni znanja i vještina stečenih u različitim nastavnim disciplinama.
NN 112/2004 • Praktična nastava se odvija pod stručnim vodstvom mentora iz radionice i stručnog nastavnika iz škole zaduženog za taj dio nastavnog procesa.
NN 112/2004 • Tijekom praktične nastave učenik treba aktivno sudjelovati u predviđenim poslovima i zadacima, a ne statirajući odraditi praktičnu nastavu.
NN 112/2004 • U odabiru sadržaja nastavnog programa treba koristiti princip egzemplarnosti. Pri izradi izvedbenog programa treba uvažavati specifičnosti radionice u školi, hotelu ili obrtničkoj radionici ne narušavajući pri tom osnovnu strukturu okvirnog programa. Izvedbeni program treba biti detaljniji, a sadržaj se raspoređuj sukladno školskom kalendaru.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 159/04, Broj 34/95,
Broj 80/05, Broj 46/06,
Broj 68/05, Broj 35/94
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE